Odos riebumą reguliuojantis valomasis gelis OIL BALANCE CARE CLEANSING GEL Maystar Skincare

14,19 €

 Prausiklis sukurtas kasdieniniam naudojimui, esant per dideliam odos riebumui ir riebalinių liaukų sekrecijos reguliavimui, garantuojantis greitą ir efektyvų valymą.

Nesausina odos, ramina, gaivina, neleidžia susidaryti paraudimams.

 

Maystar Skincare
8421421100728

Šis prausiklis sukurtas kasdieniniam naudojimui, esant per dideliam odos riebumui ir riebalinių liaukų sekrecijos reguliavimui, garantuojantis greitą ir efektyvų valymą.

Nesausina odos, ramina, gaivina, neleidžia susidaryti paraudimams.

Jo sudėtyje yra Azeloglycino, kuris sumažina uždegiminius procesus, paraudimus, normalizuoja riebalų išsiskyrimą, veikia prieš aknę ir arbatmedžio aliejaus antiseptinis ir antibakterinis poveikis, bei alijošiaus ramina, drėkina, skatina odos regeneraciją.

Terminis vanduo – raminamasis poveikis, gaivumo jausmas

Mikroelementai – Ca, Mg, Na

Salicilo rūgštis – greitai pašalina mirusias ląsteles ir neleidžia užsikimšti poroms bei formuotis inkštirams, palaiko tinkamą odos būklę

Prausiklis ypač tinkamas riebiai, mišriai, taip pat aknės bakterijų pažeistai odai.

Naudojimas: Sudrėkinkite veidą vandeniu ir užtepkite truputėlį valančio gelio, švelniai pamasažuokite. Nuplaukite vandeniu. Prauskitės ryte ir vakare prižiūrimas sritis.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 100 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: MAYSTAR S.L

INGREDIENTS : Salicylic acid, Thermal water, Aloe Vera, Tea tree, Azeloglycina.

Komentarai (0)

Rekomenduojame