Prabangus jaunystės kremas brandžiai odai La crème Secrets de Sothys

176,00 €

AKIVAIZDŽIAI ATSKLEISKITE SAVO ODOS JAUNYSTĘ... GREITAS IR ILGALAIKIS POVEIKIS.

Ši išskirtinė jauninanti odos priežiūros priemonė atskleidžia kai kurias savo paslaptis vos ją užtepus: nuostabi aktyvioji tekstūra suformuoja biomimetinę satino plėvelę, turinčią odos paviršių pakeliantį poveikį, o švelnus kvapas kviečia pasijusti gerai. Diena iš dienos šis universalus kremas  jaunina odą ir padeda kovoti su matomais senėjimo požymiais.

Odos priežiūros ir jausmingumo KVINTESENCIJA - atraskite "REFINED Secrets de Sothys®" liniją, specialiai sukurtą visiems, kuriems grožis yra brangiausia paslaptis.

Ši prekė bus išsiųsta Jums tik po asmeninės konsultacijos: gyvai, online ar telefonu +370 670 59995. Jei konsultacijai neužsiregistravote, su Jumis susisieksime.

Sothys
166330

AKIVAIZDŽIAI ATSKLEISKITE SAVO ODOS JAUNYSTĘ... GREITAS IR ILGALAIKIS POVEIKIS.

Ši išskirtinė jauninanti odos priežiūros priemonė atskleidžia kai kurias savo paslaptis vos ją užtepus: nuostabi aktyvioji tekstūra suformuoja biomimetinę satino plėvelę, turinčią odos paviršių pakeliantį poveikį, o švelnus kvapas kviečia pasijusti gerai. Diena iš dienos šis universalus kremas visapusiškai jaunina odą ir padeda kovoti su matomais senėjimo požymiais.

Jo paslaptys, padedančios išsaugoti jaunystę: Persikų lapų gliukanai ir raudonieji dumbliai.

Jaunystę atskleidžiančios paslaptys: Į retinolį panašus cikorijos lapų ekstraktas ir hipnea dumbliai.

Odos priežiūros ir jausmingumo KVINTESENCIJA - atraskite "REFINED Secrets de Sothys®" liniją, specialiai sukurtą visiems, kuriems grožis yra brangiausia paslaptis...

"Sothys Advanced Research", remdamasi naujausiais moksliniais atradimais apie streso įtaką odos senėjimui, sukūrė pažangiausią kosmetinį atsaką, kuris sujungia išskirtinę formulę, nedelsiant veikiančią odos paviršiuje, ir naujausios kartos veikliąsias sudedamąsias dalis, kad būtų visiškai išspręsta problema, kuri apsaugo ir akivaizdžiai atskleidžia odos jaunystę.

 "Sothys Advanced Research" laikosi etiško ir atsakingo požiūrio į savo darbą ir gali pasiūlyti veikliųjų ingredientų derinį, kuriame dera geriausi mokslo ir gamtos pasiekimai.

Naudojimas: Ryte ir vakare lengvais judesiais tepkite veidą ir kaklą.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 50ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Prancūzija

Gamintojas: SOCIETE FRANCAISE DE COSMETIQUES SDN. BHD. (SOTHYS)

INGREDIENTS: 

Komentarai (0)

Rekomenduojame