Rankų kremas Perfect Hands Hand Cream Perfect Hands ALQVIMIA

37,99 €

Dehidratacija, sausumas ar įtrūkimai - tai tik keletas problemų, su kuriomis kasdien susiduriame, todėl rankos nusipelno ypatingo dėmesio. Ši procedūra yra dermoprotekcinė, labai maitinanti ir kartu suvienodina odos tonusą, paslepia ir net panaikina smulkias dėmeles ir trūkumus, grąžina rankų jaunystę ir grožį.

Išskirtinę formulę sudaro atrinkta 100 % natūralių sudedamųjų dalių sinergija, kurios pagrindą sudaro augaliniai aliejai iš ekologiškų erškėtuogių, saldžiųjų migdolų, alijošiaus, sojų ir Limnanthes Alba, taip pat citrinų, apelsinų, levandų, pelargonijų ir pačiulų eterinių aliejų sinergija, sustiprinanti priemonės poveikį.

ALQVIMIA

Mūsų rankos yra gestiškas mūsų tapatybės ir asmenybės simbolis, kuris dažnai patiria išorinę agresiją, kurios negalime kontroliuoti. Todėl labai svarbu jas prižiūrėti, saugoti ir taisyti. Kiekvieną dieną mūsų rankos patiria nepalankių oro sąlygų ir išorinių veiksnių, tokių kaip žema temperatūra, fizinis darbas, namų valymas agresyviomis priemonėmis ir pan. Todėl labai svarbu rūpintis savo rankomis.

Alqvimia siūlo jums idealų sprendimą, kaip jas profilaktiškai ir veiksmingai gydyti, - natūralią neįtikėtinai lengvos tekstūros ir šilkinio prisilietimo emulsiją, kuri labai gerai įsiskverbia  ir  palieka odą aksominę. Pamaitinkite rankas, suteikdama joms drėkinimo, apsaugos, regeneracijos, maitinimo ir švelnumo. Iškart po pirmojo tepimo pasiekiamas ilgalaikis rezultatas. Jūsų rankos atrodys atjaunėjusios, o jų išvaizda pastebimai pagerės.

Šios formulės pagrindą sudaro saldžiųjų migdolų, sojų, alavijų, ekologiškų erškėtuogių ir limančių alba augaliniai aliejai, kurie yra neprilygstamas maistinių medžiagų šaltinis, nes juose yra odai prižiūrėti būtinų riebalų rūgščių. Kaip veikliosios sudedamosios dalys taip pat naudojamas saldymedžio ekstraktas, pasižymintis depigmentuojamuoju poveikiu, kuris suvienodina odos spalvą, paslepia ir pašalina smulkias dėmeles ir netobulumus, ir mangų sviestas, kuris minkština ir atstato odos elastingumą bei elastingumą. Į formulę įeina citrinų, levandų, apelsinų, pelargonijų ir pačiulų eteriniai aliejai, kurie taip pat veikia sinergiškai su kitomis veikliosiomis medžiagomis, sustiprindami jų poveikį.

Naudojimas: Tepkite bet kada, švelniai masažuodami abi rankas, taip pat visada, kai reikia pasirūpinti rankomis po bet kokio darbo ar šiurkštaus išorinio poveikio, kuris gali joms pakenkti.

Įspėjimai: Po šio produkto naudojimo nelaikykite odos saulėje ar kituose ultravioletinių spindulių šaltiniuose. Venkite sąlyčio su akimis ir kitomis jautriomis vietomis. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos. Vietiškai naudoti.

*Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai nekeičia produkto kokybės. 

Talpa : 75 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : WATER (AQUA), ALCOHOL DENAT., PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, SODIUM HYALURONATE, POTASSIUMPALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, ROSA MOSCHATA SEED OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, POGOSTEMON CABLIN OIL, PROPOLIS EXTRACT, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LIMONENE*,LINALOOL*, CITRAL*, CITRONELLOL*, GERANIOL*.  * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame