Kūno aliejus Comfort Legs Body oil ALQVIMIA

14,00 €

Aliejus pavargusioms kojoms, skatinantis grįžtamąją kraujotaką. Atpalaiduoja, ramina ir gaivina.

"Comfort Legs" kūno aliejus yra "Alqvimia" "Vitality" linijos dalis. Tai kosmetinis preparatas, kuris apsaugo ir drėkina jautriausią odą, tonizuoja kūną ir gerina energijos tekėjimą. Idealiai tinka atgauti gyvybingumą po bendro silpnumo ir nuovargio laikotarpio.

Pagamintas iš gryniausių augalinės kilmės žaliavų: sezamų, migdolų ir lazdynų riešutų augalinių aliejų ir rozmarinų, mėtų, citrinų, greipfrutų, kiparisų, muskatų, kadagių ir apelsinų eterinių aliejų sinergijos.

ALQVIMIA

Pagamintas iš gryniausių augalinės kilmės žaliavų, tokių kaip sezamų, migdolų ir lazdynų riešutų augaliniai aliejai, ir rozmarinų, mėtų, citrinų, greipfrutų, kiparisų, muskatų, kadagių ir apelsinų eterinių aliejų sinergijos.

Rozmarinų, kiparisų, kadagių, mėtų eteriniai aliejai ir citrusiniai citrinų, apelsinų ir greipfrutų aliejai kartu su muskato riešutu papildo veikliųjų medžiagų sinergiją, kurios poveikis yra neatsiejamas, kad pavargusios kojos jaustųsi gerai.

Naudojimas: Naudokite kasdien, ryte ir vakare, švelniais masažiniais judesiais aukštyn nuo pėdų iki kirkšnių, ypatingą dėmesį skirdami kulkšnių, blauzdų ir šlaunų sritims. Po vonios ar dušo su Alqvimia Tea Tree vonios ir dušo geliu tepkite aliejų ant švarios ir šiek tiek drėgnos odos, masažuokite, kol aliejus visiškai įsigers į odą. Pirmiausia rekomenduojame naudoti atgaivinantį toniką - Vengrijos karalienės vandenį arba rozmarinų alkoholį.

Laikymo sąlygos: Po šio produkto naudojimo nelaikykite odos saulėje ar kituose ultravioletinių spindulių šaltiniuose. Venkite sąlyčio su akimis ir kitomis jautriomis vietomis. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos. Vietiškai naudoti.

*Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai nekeičia produkto kokybės.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, LIMONENE*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL, MYRISTICA FRAGANS (NUTMEG) KERNEL OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRAL*, LINALOOL*, EUGENOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales/ Natūralūs eterinių aliejų komponentai

Komentarai (0)

Rekomenduojame