Rinkinys lūpoms - emulsija + šveitiklis SYNERGY LIFT LIP PACK Maystar Skincare

49,90 €

Rinkinys lūpoms - emulsija + šveitiklis SYNERGY LIFT LIP PACK:

Lūpų emulsija 15ml

Lūpų šveitiklis 15ml.

Maystar Skincare

Emulsija

Lengva emulsija lūpų sričiai su stipriu drėkinamuoju ir lyginamuoju poveikiu. Formulė su stangrinamaisiais peptidais, drėkinamuoju cukraus kompleksu ir hidrolizuotais kviečių gemalų baltymais – tiesioginiam drėkinimui, stangrinimui, raukšlių mažinimui ir užpildymui. Visų tipų odai.

Naudojimas: nedidelį kieki emulsijos įmasažuoti į lūpų sritį. Naudoti po Synergy Lift Lūpų šveitiklio, prieš Lūpų balzamą.

 

Šveitiklis

Švelnus drėkinamasis šveitiklis su lėtai ištirpstančiomis cukraus granulėmis, lygioms ir švelnioms lūpoms. Su sviestmedžio sviestu, babassu ir cukrumi – apsaugai, maitinimui, drėkinimui, negyvųjų ląstelių pašalinimui ir lūpų regeneracijai. Kombinuojant su Synergy Lift Lūpų Emulsija, padeda užpildyti lūpų netolygumus bei suteikia maitinimo. Visų tipų odai.

Naudojimas: aplikatoriaus pagalba tepti tiesiogiai ant lūpų arba įmasažuoti sukamaisiais judesiais. Optimaliai eksfoliacijai, patrinti produktą tarp lūpų, kad ištirpinti cukraus granules. Naudoti 2-3 kartus per savaitę. Likučius nuplauti vandeniu. Nepraryti! Naudoti prieš Synergy Lift Lūpų Emulsija.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: MAYSTAR S.L  

Komentarai (0)

Rekomenduojame