Krūtinę stangrinanti emulsija Bust Firming Body Lotion ALQVIMIA

30,50 €

Rūpinkitės, gražinkite, stangrinkite, drėkinkite ir natūraliai pakelkite savo krūtinę, suteikdami jai grožio ir glotnumo, naudodami augalinės kilmės ingredientus.

ALQVIMIA plečia savo ESSENTIALLY FEMININE krūtų priežiūros priemonių asortimentą šia BUST FIRMING kūno emulsija. Švelni, švelni, malonaus aromato emulsija rūpinasi subtilia krūtinės sritimi, palikdama ją lygią, sudrėkintą ir maloniai kvepiančią.

Šios kūno emulsijos sudėtyje yra ožragės ir arnikos augalinių veikliųjų medžiagų, specialiai parinktų krūtinės grožiui pabrėžti, stangrinti ir mažinti saulės bei laiko sukeltas raukšles. Joje taip pat yra simondsijų esterių, kurie padeda kovoti su odos sausumu ir suteikia švelnumo bei aksominio švelnumo, taigi rūpinasi jautria biusto oda.

ALQVIMIA

Rūpinkitės, gražinkite, stangrinkite, drėkinkite ir natūraliai pakelkite savo krūtinę, suteikdami jai grožio ir glotnumo, naudodami augalinės kilmės ingredientus.

ALQVIMIA plečia savo ESSENTIALLY FEMININE krūtų priežiūros priemonių asortimentą šia BUST FIRMING kūno emulsija. Švelni, švelni, malonaus aromato emulsija rūpinasi subtilia krūtinės sritimi, palikdama ją lygią, sudrėkintą ir maloniai kvepiančią.

Šios kūno emulsijos sudėtyje yra ožragės ir arnikos augalinių veikliųjų medžiagų, specialiai parinktų krūtinės grožiui pabrėžti, stangrinti ir mažinti saulės bei laiko sukeltas raukšles. Joje taip pat yra simondsijų esterių, kurie padeda kovoti su odos sausumu ir suteikia švelnumo bei aksominio švelnumo, taigi rūpinasi jautria biusto oda.

Sudėtyje yra ekologiškų pirmojo spaudimo lazdynų riešutų, migdolų ir erškėtuogių augalinių aliejų. Čilės, kurie padeda natūraliai maitinti, regeneruoti, drėkinti ir prižiūrėti odą. Be to, jis papildytas aukštos kokybės eteriniais aliejais, tokiais kaip Ylang-Ylang ir pelargonijų iš Egipto, kurie suteikia unikalų aromatą, susijusį su vidiniu moteriškumu.

BUST FIRMING - BODY EMULSION formulė yra apsaugota 100 % natūraliu 

probiotikų pagrindu sukurtu konservantu, kuris veikia per Lactobacillus gaminamus antimikrobinius peptidus, todėl ši formulė yra tausojanti ir švelni jautriai krūtų odai.

Klinikiniai tyrimai, atlikti su vyresnėmis nei 50 metų moterimis, parodė, kad kasdien naudojant šią emulsiją per 56 dienas padidėja krūtų odos drėkinimas, elastingumas ir akivaizdžiai sustangrėja krūtų oda. Be to, per šį laiką taip pat pastebėta, kad sumažėjo raukšlių krūtinės srityje, o tai padeda turėti gražesnį ir prižiūrėtą biustą.

*Dermatologiškai patikrinta, gerai suderinama su oda, nedirgina.

*Klinikinis tyrimas atliktas su 20 moterų, kurių amžiaus vidurkis 52 metai, 56 dienas du kartus per dieną.

"Bust Firming Body Emulsion" yra švelni balta emulsija, kuri lengvai įsigeria ir po naudojimo oda tampa aksominė, sudrėkinta ir švelniai kvepia. 3,9 % padidina odos elastingumą ir 6,9 % padidina jos stangrumą, o drėkinimą padidina daugiau nei 20 %. Pavyksta sumažinti raukšles iškirptės srityje ir padidinti odos elastingumą, palankų gražesnei, švelnesnei ir atjaunėjusiai visos krūtinės srities išvaizdai, suteikiant gaivesnę ir švelnesnę išvaizdą.

Unikalus aromatas kasdienį krūtų priežiūros ritualą paverčia geros savijautos ir atsipalaidavimo patirtimi dėl grynų eterinių aliejų derinio, specialiai parinkto vienai moteriškiausių ir erogeniškiausių moters vietų prižiūrėti ir puoselėti.

Pagrindinės šios krūtų emulsijos sudedamosios dalys pasižymi šiomis savybėmis:

- Arnikos žiedų ekstraktas: pagreitina preadipocitų augimą ir diferenciaciją, o tai padeda stangrinti odą ir pagerinti vizualinį krūtinės vaizdą. Taip atsitinka, kad padidėjus preadipocitų kiekiui, dermoje sukuriamas pumpavimo efektas (plump up efektas), dėl kurio epidermis atrodo lygesnis. Ši veiklioji medžiaga pati savaime turi stangrinamąjį poveikį krūtinei ir prisideda prie subtilaus krūtinės apimties padidėjimo. - Šis ekstraktas gautas iš tvarių šaltinių.

- Ožragės ekstraktas: tai aliejinis ožragės ekstraktas iš Azijos, pasižymintis stangrinamosiomis savybėmis, kuris prisideda prie pagrindinio produkto poveikio, veikdamas kartu su kitomis sudedamosiomis dalimis, kad krūtinė būtų stangresnė ir gražesnė. Ožragė yra augalas, nuo seno naudojamas kaip tonizuojanti, maitinamoji, minkštinamoji ir regeneruojamoji priemonė; taigi ji padės mums pasirūpinti biustu.

- Commiphora mukul ekstraktas: išgaunamas iš mirrų šeimos medžio dervos, bdelio iš Indijos, tai vienas seniausių parfumerijoje naudojamų ingredientų, nuo karaliaus Saliamono laikų laikytas prabangia dovana karaliams. Jos oleorezinas, dar vadinamas guggulu, šimtmečius naudojamas ir ajurvedos medicinoje. Šioje natūralioje veikliojoje medžiagoje gausu komiferino ir komiferolio, kurie palankiai veikia trigliceridų kiekio padidėjimą riebalų ląstelėse, kurios padidės, todėl pagerės krūtinės išvaizda ir stangrumas - jos bus stangresnės, tvirtesnės ir tonizuojančios.

- Simondsijų esteriai: daugiafunkcinis natūralus minkštiklis, kuris dėl sutraukiamojo poveikio padeda mažinti porų dydį ir skaičių. Taip pat padeda didinti odos drėkinimą ir sukuria apsauginę plėvelę. Ši savybė prisideda prie geresnio atsparumo vandeniui ir pailgina mūsų formulės veikliųjų medžiagų buvimo ant odos laiką.

-Augaliniai aliejai iš migdolų, lazdynų riešutų ir ekologiškų erškėtuogių iš Čilės: Jie sudaro formulės aliejinės fazės pagrindą ir yra labai svarbus nepakeičiamųjų riebalų rūgščių šaltinis, kuris skatina ląstelių membranos formavimąsi, odos augimą (regeneracinis poveikis) ir aktyvina odos apsaugos mechanizmus (barjero funkcijos apsauga), mažina transepiderminį vandens netekimą ir skatina nuolatinį odos drėkinimą.

- Eterinių aliejų mišinys: Šios kūno emulsijos formulę papildo citrinų, apelsinų, ylang-ylang, pelargonijų ir citrinžolių eterinių aliejų sinergija. Tai eteriniai aliejai, pasižymintys regeneruojančiomis, moteriškumą skatinančiomis, drėkinančiomis ir odos tonusą balansuojančiomis savybėmis. Aromatas taip pat suteikia malonų geros savijautos pojūtį ir atpalaiduoja mūsų pojūčius produkto naudojimo metu, o ylang-ylang ir pelargonijų natos dėl savo aromaterapinių savybių apgaubia moteriškumo ir jausmingumo aureole.

Naudojimas : Užtepkite nedidelį kiekį emulsijos ir švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite krūtinę ir dekoltė sritį, kol visiškai įsigers. Rekomenduojame naudoti kasdien, ryte, po maudynių ar dušo, kai oda švari ir šiek tiek drėgna.

Kad procedūra būtų visapusiška, vakare dar kartą užtepkite "Bust Firming Oil Body Oil" kūno aliejaus ir švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, kol visiškai įsigers.

Kad poveikis būtų dar stipresnis, rekomenduojame procedūrą papildyti taoistinio krūtinės masažo technika, kurios mokoma mūsų praktiniuose seminaruose.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, CORYLUS AVELLANA SEED OIL, BETAINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CETEARYL ALCOHOL, PROPANEDIOL, LACTOBACILLUS FERMENT, ROSA MOSCHATA SEED OIL**, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CETEARYL WHEAT STRAW GLYCOSIDES, CITRUS LIMON PEEL OIL, LACTOBACILLUS, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CAESALPINIA SPINOSA GUM, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL**, TRIGONELLA FOENUM-GRAECUM SEED EXTRACT, GLYCINE SOJA OIL, COMMIPHORA MUKUL RESIN EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, CITRIC ACID, ALCOHOL, BENZYL BENZOATE*, BENZYL SALICYLATE*, CITRAL*, CITRONELLOL*, EUGENOL*, FARNESOL*, ISOEUGENOL*, GERANIOL*, LIMONENE*, LINALOOL*. *Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai. ** Ingredientes Procedentes de la Agricultura Ecológica / Ekologiškos kilmės sudedamosios dalys.

Komentarai (0)

Rekomenduojame