Jonažolės aliejus St. John's wort oil ALQVIMIA

49,01 €

Hypericum, dar vadinama jonažole, jonažole arba karine žole, yra intensyvios žalios spalvos, kurią perskrodžia akinamai geltoni maži žiedai. Šiuo metu šį brangų aliejų gaminame kruopščiai laikydamiesi senovės alchemikų taisyklių. Taigi, nuėmę derlių tinkamu astrologiniu momentu, juos maceruojame saulėje ir mėnulyje, kad jie įgytų jiems būdingą rubino spalvą, kuri yra jų prigimties, grynumo ir aukščiausios kokybės garantas.

ALQVIMIA

100 % GRYNAS HIPERIO ALIEJUS

Gaunamas alchemiškai maceruojant jonažolės žiedų viršūnėles pirmojo šalto spaudimo pirmojo spaudimo pirmojo spaudimo alyvuogių aliejuje. Pagal senovinę alchemijos tradiciją, augalą renkant San Chuano dieną, kaip tik tuo metu, kai jis žydi, galima išgauti didžiausią ekstrakcijos išeigą. Šis 100 % natūralus aliejus turi didžiulę regeneracinę galią odos ląstelėms, pažeistoms senėjimo ar bet kokių išorinių veiksnių. Lygina, drėkina, restruktūrizuoja ir saugo odą. Juo galima gydyti visų rūšių odos sutrikimus ir pažeidimus, pavyzdžiui, randus, skatinant audinių atsistatymą.

Tai produktas, turintis unikalią identifikacinę kortelę - intensyvią oranžinę-raudoną spalvą, kurią lemia diantronai, specifiniai cheminiai augalo komponentai, tarp kurių yra hipericinas ir pseudohipericinas. Šie komponentai, veikiantys kaip natūralūs pigmentai, yra tikrai stabilūs oksidacijai ir kartu su kitomis jonažolėms būdingomis fitocheminėmis medžiagomis lemia šio aliejaus kosmetines savybes. Taigi taninai ir hiperforinas suteikia jonažolių aliejui gydomąjį poveikį dėl itin regeneracinių ląstelių galių epidermio lygmenyje, taip pat antiseptinį poveikį, švelninantį uždegimą pažeistose odos vietose.

ALQVIMIA jonažolių aliejus yra natūralus produktas, labai vertinamas dėl savo naudingų savybių odai. Pateikiame išsamų šio aliejaus aprašymą:

Jonažolių aliejus, dar vadinamas jonažolių aliejumi, gaunamas aukštos kokybės augaliniame aliejuje maceruojant Hypericum perforatum augalo žiedus. ALQVIMIA naudoja švelnius ekstrahavimo metodus, kad būtų išsaugotos visos šio vaistinio augalo savybės ir nauda.

Šis aliejus pasižymi gausiu aktyviųjų komponentų, tarp kurių išsiskiria hiperikozidai, flavonoidai ir eteriniai aliejai, kiekiu. Šie junginiai, veikdami sinergiškai, teikia daug naudos odai ir bendrai savijautai.

Jonažolių aliejus pasižymi priešuždegiminėmis ir gydomosiomis savybėmis. Jis ypač veiksmingas gydant nudegimus, žaizdas, opas, bėrimus ir kitas odos problemas. Padeda nuraminti sudirgimą, sumažinti uždegimą ir pagreitinti pažeistos odos gijimo procesą.

Be to, šis aliejus pasižymi regeneracinėmis ir antioksidacinėmis savybėmis, kurios padeda kovoti su odos senėjimo požymiais. Skatina kolageno gamybą, gerina odos elastingumą ir padeda mažinti raukšles bei smulkias linijas.

Jonažolių aliejus taip pat pripažintas dėl raminančio ir nervų sistemą balansuojančio poveikio. Jis gali padėti sumažinti streso, nerimo ir depresijos simptomus, taip skatindamas gerą savijautą ir atsipalaidavimą.

ALQVIMIA gamindami savo produktus stengiamės naudoti aukščiausios kokybės natūralias sudedamąsias dalis. ALQVIMIA jonažolių aliejus gaminamas su didžiausiu rūpestingumu ir pagarba gamtai, kad jūsų odai ir gerai savijautai suteiktų nepakartojamų ir naudingų pojūčių.

Naudojimas :  Naudokite vakare švelniai masažuodami tas vietas, kurias norime regeneruoti. Kad poveikis būtų maksimalus, rekomenduojame maišyti su 50 % erškėtuogių.

Įspėjimai: Tai šviesai jautrus produktas, todėl po naudojimo nelaikykite savęs saulėje ar kituose saulės spinduliuose. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos. Vietiškai naudoti.

* Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa: 60ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, TOCOPHEROL, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LIMONENE*, GERANIOL*. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales /

Natūralūs eterinių aliejų komponentai

Komentarai (0)

Rekomenduojame