Arbatmedžio kūno aliejus Tea Tree Body Oil ALQVIMIA

62,50 €

ALQVIMIA arbatmedžių kūno aliejus yra natūrali ir labai veiksminga odos priežiūros priemonė. Unikalus arbatmedžio, levandų ir rozmarinų eterinių aliejų mišinys užtikrina stiprią antibakterinę, priešgrybelinę ir antioksidacinę apsaugą, kad oda būtų sveika, sudrėkinta ir švytinti. Idealiai tinka riebiai, jautriai ar į aknę linkusiai odai, greitai įsigeria ir nepalieka riebumo pojūčio, todėl oda tampa švelni, lygi ir apsaugota nuo žalingo aplinkos poveikio.

ALQVIMIA

ALQVIMIA arbatmedžių kūno aliejus - tai natūralus ir veiksmingas odos priežiūros sprendimas. Šis kūno aliejus praturtintas arbatmedžio, levandų ir rozmarinų eteriniais aliejais, todėl jo formulė idealiai tinka odai išlaikyti sveiką, sudrėkintą ir apsaugotą nuo žalingo aplinkos poveikio. Jo formulė praturtinta unikaliu arbatmedžio, levandų ir rozmarinų eterinių aliejų deriniu, kuris suteikia daug naudos ir savybių odai.

Arbatmedis pasižymi antibakterinėmis ir priešgrybelinėmis savybėmis, todėl yra pagrindinis į aknę linkusios odos ir kitų odos problemų priežiūros ingredientas. Tuo tarpu levandos ir rozmarinai pasižymi antioksidacinėmis ir raminamosiomis savybėmis, kurios padeda mažinti uždegimus ir išlaikyti odą švelnią bei skaisčią. Arbatmedžio kūno aliejus idealiai tinka visų tipų odai, tačiau ypač naudingas riebiai, jautriai ar į aknę linkusiai odai. Jis greitai įsigeria ir nepalieka riebumo pojūčio ant odos, todėl puikiai tinka kasdieniam naudojimui. Šis kūno aliejus taip pat puikiai tinka odos priežiūrai po skutimosi ar depiliacijos vašku, nes padeda nuraminti sudirgusią odą ir sumažinti uždegimą.

Tai natūralus ir labai veiksmingas odos priežiūros pasirinkimas. Šis kūno aliejus, kuriame yra unikalus eterinių aliejų mišinys, padeda išlaikyti odą sveiką, sudrėkintą ir apsaugotą nuo žalingo aplinkos poveikio:

Arbatmedžio eterinis aliejus pasižymi stipriu antibakteriniu ir priešgrybeliniu poveikiu, todėl yra pagrindinis į aknę linkusios odos ir kitų odos problemų priežiūros ingredientas. Be to, jis taip pat pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir padeda sumažinti odos paraudimą ir sudirgimą.

Tuo tarpu levandos yra labai naudingas odos priežiūros ingredientas: Ji pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, kurios padeda mažinti uždegimus ir apsaugoti odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Ji taip pat padeda nuraminti ir atpalaiduoti odą, todėl yra idealus jautrios odos priežiūros ingredientas.

Rozmarinų eterinis aliejus taip pat teikia daugybę naudos odai. Jis pasižymi antioksidaciniu ir priešuždegiminiu poveikiu, be to, padeda pagerinti odos kraujotaką. Be to, jis taip pat naudingas plaukams, nes padeda juos sustiprinti ir išvengti slinkimo.

Unikalus eterinių aliejų derinys, esantis "Alqvimia Tea Tree" kūno aliejuje, kartu užtikrina visapusišką odos apsaugą. Padeda išlaikyti ją sveiką, sudrėkintą, apsaugotą ir švytinčią, kartu užkerta kelią spuogams ir kitoms odos problemoms. Tai taip pat puikus pasirinkimas plaukų priežiūrai, nes padeda juos sustiprinti ir išvengti slinkimo.

Naudojimas : Kasdien švelniai masažuokite visą kūną į viršų, po maudynių ar dušo su ALQVIMIA arbatmedžio geliu, kai oda šiek tiek drėgna. Prieš tai rekomenduojame naudoti el rozmarinų alkoholį kaip kūno toniką.

Įspėjimai: Panaudoję gaminį nelaikykite  saulėje ar kituose ultravioletinių spindulių šaltiniuose. Venkite sąlyčio su akimis ir kitomis jautriomis vietomis. Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginės šviesos. Vietiškai naudoti.

* Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių ir neturi jokios įtakos jo kokybei.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa: 150ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, LIMONENE*, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, THYMUS VULGARIS (THYME) OIL, GERANIOL*, LINALOOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, FARNESOL*. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentaiAceite Corporal Con Ingredients Procedentes de la Agricultura Ecológica / Su ekologiškos kilmės ingredientais.

Komentarai (0)

Rekomenduojame