Rozmarino alkoholis Rosemary alcohol ALQVIMIA

62,00 €

Tonizuojančio, gaivinančio ir atgaivinančio poveikio priemonė sukurta laikantis senovės alchemijos tradicijos principų: spagyrikos. Alqvimia rozmarinų alkoholiui, skirtingai nei kitiems panašiems rinkoje esantiems produktams, taikomas tradicinis gamybos procesas, todėl jo gamyba yra numeruota ir ribota.

Energetiniu lygmeniu rozmarinas suteikia energijos ir pasitikėjimo savimi, todėl yra puikus sąjungininkas tiek fizinio, tiek protinio nuovargio atvejais. Rozmarinų alkoholis sudarytas iš gryniausių ir galingiausių augalinės kilmės žaliavų. Tai nepaprasta 100 % natūralių veikliųjų medžiagų sinergija, pasižyminti stimuliuojančiu kvapu, kuris stimuliuoja mūsų pojūčius ir pasižymi stipriai tonizuojančiu ir vitalizuojančiu poveikiu, paruošia odą priimti bet kokią ALQVIMIA kūno procedūrą.

ALQVIMIA

Mūsų rozmarinų alkoholis išsaugo senovinį alcheminės rozmarinų tinktūros gaminimo procesą: rozmarinų žiedai skinami ypatingą dieną ir laiku (atsižvelgiant į griežtus astrologinius kriterijus ir saulės padėtį), kad maceruojant būtų gautas didžiausias derlius, o žiedai daugiau kaip 40 dienų maceruojami su natūralios kilmės alkoholiu saulės ir mėnulio šviesoje. Pasibaigus pirmajam etapui, tinktūra filtruojama, o kietosios dalys kalcinuojamos tris kartus iš eilės kelias savaites trunkančiame procese. Šio proceso metu išgaunami augalo augaliniai mikroelementai, patekę į alkoholį.

Galiausiai tinktūra sumaišoma su kitais eteriniais aliejais, tokiais kaip rozmarinų, citrinų ir miros, ir gaunamas unikalus, puikios kokybės produktas, visiškai besiskiriantis nuo kitų rinkoje esančių rozmarinų alkoholių.

Rozmarinų alkoholis yra vienas žinomiausių ir populiariausių kosmetinių preparatų Viduržemio jūros regiono šalyse. Anksčiau daugelis moterų rinko rozmarinų žiedus ir maceravo juos alkoholyje, kad gautų vertingą tinktūrą. Šio produkto šlovė šiose šalyse tokia didelė, kad kai kuriose turgavietėse rozmarinų alkoholis dar ir šiandien parduodamas kaip pagrindinė formulė, pagaminta į etilo alkoholį įlašinus keletą lašų eterinio aliejaus.

Energetiniu požiūriu rozmarinas suteikia energijos ir pasitikėjimo savimi, todėl yra puikus sąjungininkas tiek fizinio, tiek protinio nuovargio atvejais.

Rozmarinų alkoholis sudarytas iš gryniausių ir galingiausių augalinės kilmės žaliavų. Tai nepaprasta 100 % natūralių veikliųjų medžiagų sinergija, pasižyminti stimuliuojančiu kvapu, kuris stimuliuoja mūsų pojūčius ir pasižymi itin žvalinančiu ir gyvybingu poveikiu, paruošia odą priimti bet kokią ALQVIMIA kūno procedūrą ir padidina jos veiksmingumą. Paruoškite odą prieš masažą, kad geriau įsigertų po jo naudojamas kūno aliejus.

Pagrindinės sudedamosios dalys: Rozmarinų tinktūra ir rozmarinų, smulkiųjų smilkalų, citrinų, smilkalų ir miros eterinių aliejų sinergija.

Naudojimas: Įtrinkite rozmarinų alkoholiu kiekvieną rytą, kad tonizuotumėte ir atgaivintumėte kūną, prieš naudodami Alqvimia kūno aliejų arba kūno eliksyrą. Jo naudojimas pagerins įsiskverbimą į odą ir kūno aliejaus ar kūno eliksyro rezultatus, taip pat suteiks daugiau energijos ir gyvybingumo. Nenaudokite jo, jei turite aukšto kraujospūdžio problemų. Prieš naudojimą produktą suplakite.

Įspėjimai: Po naudojimo nelaikykite savęs saulėje ar kituose ultravioletinių spindulių šaltiniuose. Venkite sąlyčio su akimis ar kitomis jautriomis vietomis. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos. Degus.

* Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Rozmarinai turi hipertenzinį poveikį, todėl nerekomenduojama vartoti žmonėms, turintiems aukštą kraujospūdį.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 150ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : ALCOHOL DENAT., ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, COMMIPHORA MYRRHA RESIN, BOSWELLIA CARTERII OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, GERANIOL*, BENZYL BENZOATE*, CITRAL*, EUGENOL*, COUMARIN*. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales /Natural Components of Essential Oils. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame