Dušo žele Sensuality shower gel ALQVIMIA

33,00 €

Patirkite moteriškumo prabangą su "Alqvimia Sensuality" kūno prausikliu. Ši vonios ir dušo želė suteikia nepakartojamą sveikatingumo patirtį, nes švelnių paviršinio aktyvumo medžiagų ir natūralių ekstraktų mišinys gražina ir tonizuoja odą. Jus apgaubs svaiginantis, gėlių ir gundantis aromatas, o aukštos kokybės eteriniai aliejai pasirūpins jūsų oda. Pasiruoškite voniai ar dušui, kuris sujungs jus su vidine moteriška energija ir pakvips saldžiu ir egzotišku aromatu.

Kartu su švelniomis odai ir natūralios kilmės paviršinio aktyvumo medžiagomis naudojami šeivamedžio uogų ir irisų augaliniai ekstraktai, kurie vonioje ar duše padės pagražinti ir tonizuoti odą. 

ALQVIMIA

Patirkite moteriškumo prabangą su "Alqvimia Sensuality" kūno prausikliu. Ši vonios ir dušo želė suteikia nepakartojamą sveikatingumo patirtį, nes švelnių paviršinio aktyvumo medžiagų ir natūralių ekstraktų mišinys gražina ir tonizuoja odą. Jus apgaubs svaiginantis, gėlių ir gundantis aromatas, o aukštos kokybės eteriniai aliejai pasirūpins jūsų oda. Pasiruoškite voniai ar dušui, kuris sujungs jus su vidine moteriška energija ir pakvips saldžiu ir egzotišku aromatu.

Kartu su švelniomis odai ir natūralios kilmės paviršinio aktyvumo medžiagomis naudojami šeivamedžio uogų ir irisų augaliniai ekstraktai, kurie vonioje ar duše padės pagražinti ir tonizuoti odą. Be to, jo sudėtyje yra simondsijų esterių - daugiafunkcinio natūralaus minkštiklio, padedančio sumažinti sutraukiančių porų dydį ir skaičių. Jis taip pat prisideda prie odos drėkinimo didinimo ir veikia sinergiškai su irisų ir šeivamedžio uogų glikolio ekstraktų glicerinu, kad palaikytų odos drėgmę.

Galiausiai formulę papildo unikalus eterinių aliejų mišinys, į kurį įeina autentiškos kvapų brangenybės, tokios kaip jazminų absoliutas ir ylang-ylang, pelargonijų, nerolių, palisandrų ir visada ypatingų bulgariškų rožių eteriniai aliejai, ir kuris suteiks odai svaiginantį, gundantį, saldų ir gėlių kvapą, kviečiantį į gerą savijautą ir ryšį su vidine moteriška energija, kad galėtume puikiai pradėti dieną arba pasiruošti ramiam nakties poilsiui.

ALQVIMIA Sensuality kūno prausiklis - įdomus "Essentially Feminine" asortimento papildymas, skirtas suteikti holistinę sveikatingumo patirtį kasdien maudantis vonioje ar duše. Ši asmens higienos priemonė išsiskiria švelniais ir natūraliais ingredientais, kurie rūpinasi jūsų oda, o jūs pasineriate į svaiginančių kvapų pasaulį.

Šio kūno prausiklio pagrindą sudaro aukštos kokybės eterinių aliejų mišinys, įskaitant jazminų absoliutą, ylang-ylang eterinius aliejus, pelargonijų, nerolių, palisandrų ir visada ypatingų bulgariškų rožių. Šių eterinių aliejų derinys suteikia nepakartojamą kvapo patirtį - saldus, gundantis ir gėlių aromatas kviečia užmegzti ryšį su vidine moteriška energija. Nesvarbu, ar pradedate dieną pakilia nuotaika, ar ruošiatės ramiam nakties poilsiui, "Sensuality" apgaubia jus kerinčiu aromatu.

Šioje vonios ir dušo želėje naudojamos švelnios natūralios kilmės paviršinio aktyvumo medžiagos, kurios švelniai valo odą ir duše ar vonioje sukuria lengvas ir malonias putas. Be to, jo sudėtyje yra šeivamedžio uogų augalų ekstraktų, garsėjančių antioksidacinėmis ir atgaivinančiomis savybėmis, ir irisų ekstraktų, padedančių kovoti su odos senėjimu ir ją valyti.

Odos drėkinimui užtikrinti į produkto sudėtį įeina simondsijų esteriai - daugiafunkcinis natūralus minkštiklis, mažinantis porų dydį ir skaičių bei fiksuojantis eterinių aliejų aromatą odoje. Formulę papildo natūralus probiotikų pagrindu sukurtas konservantas, apsaugantis produktą nuo mikrobų dauginimosi.

Kūno prausiklis "Sensuality Body Wash" pateikiamas 100 % RPET talpyklėje - perdirbtame ir perdirbamame plastike - su diskiniu dozavimo dangteliu, kad būtų patogu ir lengva naudoti. Priemonė pasižymi dideliu suderinamumu su oda ir idealiai tinka tiek rytiniam dušui, tiek vakarinei voniai. Šis gaminys, kurio 96,68 % sudedamųjų dalių yra natūralios kilmės pagal ISO 16128 standartą, siekia suteikti jums išskirtinę ir holistinę sveikatingumo patirtį asmens higienos procedūrų metu. Pasinerkite į moteriškumo prabangą su ALQVIMIA "Sensuality" kūno prausikliu.

Simondsijų esteriai : Daugiafunkcinis natūralus minkštiklis, padedantis sumažinti porų dydį ir fiksuojantis gelio kvapą ant odos, kad jis ilgiau išliktų.

Šeivamedžio žiedų ekstraktas : Šis ekstraktas, turintis daug antocianinų, padeda valyti odą ir pasižymi antioksidaciniu poveikiu.

Irisų arba Florencijos lelijų ekstraktas : Turtingas flavonoidų ir triterpenų, jis padės kovoti su odos senėjimu, todėl oda taps graži ir švytinti.

Naudojimas: Užtepkite "Sensuality Body Wash" ant drėgno kūno.

Švelniai išskalaukite, kad susidarytų putos.

Valykite odą susidariusiomis putomis.

Nuplaukite šiltu vandeniu.

Mėgaukitės svaiginančiu odos kvapu.

Pastaba: Kad pasiektumėte geriausių rezultatų ir pajustumėte ilgai išliekantį kvapą, rekomenduojame derinti "Alqvimia Sensuality Body Wash" su kitais linijos "Essentially Feminine" produktais, pavyzdžiui, kūno losjonais arba eteriniais aliejais.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 250 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, BETAINE, LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCERIN, SODIUM METHYL ISETHIONATE, LAURIC ACID, LACTOBACILLUS, SODIUM LEVULINATE, SODIUM LAURATE, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT, JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, CITRUS LIMON PEEL OIL, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUS NOBILIS OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, ANIBA ROSAEODORA WOOD OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, SANTALUM AUSTROCALEDONICUM WOOD OIL, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE*, LINALOOL*.  *Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame