Vaikų ir kūdikių dušo želė Children and Babies Shower Gel ALQVIMIA

5,51 €

"ALQVIMIA Children and Babies" vonios ir dušo želė vaikams ir kūdikiams keičia savo įvaizdį ir formulę, tačiau išlaiko alcheminę natūralių eterinių aliejų šerdį. Tai švelnių ingredientų vonios gelis, skirtas mažųjų namų gyventojų gerovei ir odos priežiūrai duše ar vonioje.

Praturtinta kvapų patirtis, suteikianti švelnią ir tausojančią odos priežiūrą. natūrali mažiesiems namuose. Sudėtyje esančių ingredientų, tokių kaip jonažolės ekstraktas ir simondsijų esteriai, derinys užtikrina veiksmingą ir švelnų valymą. Citrinų, apelsinų, greipfrutų, petitgrainų ir ekologiškų levandų eteriniai aliejai ant odos palieka švelnų citrusinių vaisių aromatą, skatinantį džiaugsmą ir ramybę. Šis aplinkai nekenksmingas gaminys RPET pakuotėje užtikrina, kad vaikai mėgautųsi nepakartojama patirtimi.

ALQVIMIA

"ALQVIMIA Children and Babies" vonios ir dušo želė vaikams ir kūdikiams keičia savo įvaizdį ir formulę, tačiau išlaiko alcheminę natūralių eterinių aliejų šerdį. Tai švelnių ingredientų vonios gelis, skirtas mažųjų namų gyventojų gerovei ir odos priežiūrai duše ar vonioje.

Praturtinta kvapų patirtis, suteikianti švelnią ir tausojančią odos priežiūrą. natūrali mažiesiems namuose. Sudėtyje esančių ingredientų, tokių kaip jonažolės ekstraktas ir simondsijų esteriai, derinys užtikrina veiksmingą ir švelnų valymą. Citrinų, apelsinų, greipfrutų, petitgrainų ir ekologiškų levandų eteriniai aliejai ant odos palieka švelnų citrusinių vaisių aromatą, skatinantį džiaugsmą ir ramybę. Šis aplinkai nekenksmingas gaminys RPET pakuotėje užtikrina, kad vaikai mėgautųsi nepakartojama patirtimi kiekvienoje vonioje ar duše.

"ALQVIMIA Children and Babies" vonios ir dušo želė - tai naujausia vaikų priežiūros priemonė, kurios įvaizdis ir formulė atnaujinta, kad suteiktų geros savijautos ir odos priežiūros pojūtį mažyliams namuose, kai jie prausiasi duše ar vonioje. Šis kūno prausiklis kruopščiai sukurtas iš švelnių, natūralių ingredientų, kruopščiai atrinktų tam, kad vaikų ir kūdikių oda būtų sveika ir apsaugota.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS:

Švelnios ir natūralios paviršinio aktyvumo medžiagos: Šioje želė naudojamos paviršinio aktyvumo medžiagos yra švelnios odai ir natūralios kilmės. Jos sukuria lengvas ir švelnias putas, idealiai tinkančias jautriai vaikų odai.

Hypericum ekstraktas (jonažolės žiedas): Šis augalo ekstraktas padeda nuraminti ir prižiūrėti vaikų odą vonioje ar duše. Jis žinomas dėl savo valomųjų ir raminamųjų savybių.

Simondsijų esteriai: Jie veikia kaip daugiafunkciniai natūralūs minkštikliai, padedantys mažinti porų dydį ir skaičių, be to, didina odos drėkinimą.

Eterinių aliejų mišinys: Citrinų, apelsinų, greipfrutų, petitgrain ir ekologiškų levandų eterinių aliejų derinys švelniai kvepia citrusiniais vaisiais ir gaiva, skatina džiaugsmą ir ramybę.

Natūralus konservantas su probiotikų pagrindu: Šis konservantas gaunamas Lactobacillus fermentuojant kokosus, todėl jis veiksmingai apsaugo produktą nuo mikrobų augimo.

Geresnė tekstūra ir kvapas: Naujoji formulė pasižymi geresne, minkštesne ir aromatingesne tekstūra, todėl naudojant vonioje ar duše susidaro oro ir kreminės putos. Be to, pagerėjo kvapo pojūtis.

Tvari pakuotė: Pakuotė pagaminta iš 100 % RPET, perdirbto ir perdirbamo plastiko, su diskiniu dozavimo dangteliu, kad būtų patogu ir lengva naudoti.

Holistinė priežiūra: Šis vonios gelis yra ALQVIMIA Children & Babies linijos dalis ir užtikrina holistinę priežiūrą vonioje ar duše, skatina atsipalaidavimą ir gerą savijautą.

Suderinamumas su oda: Priemonė buvo išbandyta su jautria oda ir įrodyta, kad ji puikiai dera su ja, nesukeldama dirginimo.

Didelis natūralus kiekis: Pagal ISO 16128 standartą 96,02 proc. sudėtyje yra natūralios kilmės ingredientų.

ALQVIMIA Vonios ir dušo želė vaikams ir kūdikiams - tai kur kas daugiau nei vonios produktas. Tai švelnus ir veiksmingas priežiūros ritualas, užtikrinantis, kad mažieji pradės arba baigs dieną gaivia, švelnia oda ir citrusinių vaisių aromatais, kurie pripildys juos džiaugsmo ir ramybės.

Naudojimas: Vonios ar dušo metu švelniai masažuokite visą kūną į viršų ir nuplaukite vandeniu. Visapusiškai priežiūrai rekomenduojame naudoti kūno aliejų vaikams ir kūdikia

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, BETAINE, LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCERIN, SODIUM METHYL ISETHIONATE, LAURIC ACID, LACTOBACILLUS, SODIUM LAURATE, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL**, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE*, LINALOOL*.  *Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai. **IngredientesProcedentesdelaAgriculturaEcológica / Ekologiškos kilmės sudedamosios dalys.

Komentarai (0)

Rekomenduojame