Dušo želė Anti-stress shower gel ALQVIMIA

5,51 €

Pasimėgaukite atpalaiduojančiu dušu ar vonia su mūsų "Alqvimia" antistresiniu vonios ir dušo geliu. Šis gelis, kurio sudėtyje yra švelnių sudedamųjų dalių, suteikia švelnų, aromatingą pojūtį ir unikalų eterinių aliejų mišinį, skatinantį atsipalaidavimą. Pakeiskite savo kasdienę rutiną citrusinių vaisių aromatu ir levandų, mairūnų ir kitomis natomis. Nauja formulė su švelniomis paviršinio aktyvumo medžiagomis, ramunėlių ir levandų ekstraktais bei jojobos esteriais, skirtais odos priežiūrai. Atnaujinkite savęs priežiūros akimirkas su šia unikalia patirtimi.

ALQVIMIA

Sukurta siekiant suteikti holistinę sveikatingumo patirtį atliekant asmeninės priežiūros procedūras. Šiame pagerintos formulės gelio sudėtyje yra subalansuotas eterinių aliejų, įskaitant citrinų, apelsinų, levandų ir kitų, mišinys, suteikiantis citrusinių vaisių aromatą, o po to - laukines ir atpalaiduojančias natas.

Patobulintoje formulėje yra švelnių natūralios kilmės paviršinio aktyvumo medžiagų ir augalinių ramunėlių bei levandų ekstraktų. Šie ingredientai ne tik švelniai valo odą, bet ir padeda ją nuraminti, atpalaiduoti ir subalansuoti vonioje ar duše. Jojobos esteriai, žinomi dėl savo minkštinamųjų savybių, padeda kovoti su odos sausumu ir kartu su glicerinu palaiko drėkinimą.

Be to, eterinių aliejų sinergija ne tik suteikia odai citrusinių vaisių ir atpalaiduojančio aromato, bet ir aromaterapinių savybių, sukeliančių ramybės ir vidinio ryšio pojūtį. Natūralus konservantas su probiotikų pagrindu sustiprina produkto apsaugą nuo mikrobų dauginimosi.

Alqvimia Anti-Stress vonios ir dušo želė yra ne tik unikali juslinė patirtis, bet ir sąmoningas pasirinkimas, nes jos pakuotė yra iš 100 % RPET - perdirbto ir perdirbamo plastiko.

Naudojimas: Nedidelį kiekį gelio užtepkite ant kempinės arba tiesiai ant odos dušo ar vonios metu.

Švelniai paskirstykite ant viso kūno, mėgaukitės švelnia ir aromatinga gelio tekstūra.

Atlikite sukamuosius judesius, kad suaktyvintumėte putas.

PATARIMAI:

Naudokite ryte, kad dieną pradėtumėte su gaivumo ir gyvybingumo pojūčiu.

Pakartokite vakare, kad atsipalaiduotumėte ir pasiruoštumėte ramiam nakties miegui.

REKOMENDACIJOS:

Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Jei dirgina, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, BETAINE, LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCERIN, SODIUM METHYL ISETHIONATE, LAURIC ACID, LACTOBACILLUS, SODIUM LEVULINATE, SODIUM LAURATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT**, CITRUS PARADISI PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL**, CITRUS LIMON PEEL OIL, THYMUS MASTICHINA HERB EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE*, LINALOOL*. *Natural components of essential oils / Natūralūs eterinių aliejų komponentai. **Ingredients from organic farming / Ekologiški ingredientai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame