Spindintis sausas aliejus kūnui "Koralas" STARDUST CORAL ILLUMINATING DRY OIL Maystar Skincare

26,90 €

Visiškai naujas šviečiantis sausasis aliejus - tai viskas, ko reikia, kad po depiliacijos vašku klientai būtų tobulai švytintys. Sukurtas šviesinti ir suvienodinti odos atspalvį, kartu ramindamas ir drėkindamas ką tik depiliuotą odą, "Illuminating Dry Oil" yra tai, ko reikia odai, kad ji švytėtų vasarą.

Maystar Skincare
8421421107239

Spindintis sausas liejus kūnui su koralų milteliais, praturtintais maitinamaisiais mikroelementais, atjauninančiais odą ir suteikiančiais jai stangrumo ir drėkinimo.

Tinka visų tipų odai.

Naudojimas: Sukratyti prieš naudojimą. Užpurkšti ant švarios odos ir švelniai įmasažuoti. Rekomenduojama naudoti po deginimosi saulėje.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 200ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas:  MAYSTAR S.L

INGREDIENTS : Isohexadecane, paraffinum liquidum (mineral oil), hydrogenated styrene/butadiene copolymer, coral powder, synthetic fluorphlogopite, CI77891 (titanium dioxide), CI 77861 (tin oxide), CI 26100, benzophenone 8, tocopheryl acetate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, parfum (fragrance), hexyl cinnamal, limonene, linaool.

Komentarai (0)

Rekomenduojame