Tonizuojantis, drėkinantis, jauninantis rinkinys odai po saulės Pack Après Soleil ALQVIMIA

182,70 €

"Après Soleil Pack" - tai trijų svarbiausių produktų derinys, skirtas odai po buvimo saulėje prižiūrėti ir atkurti. Jį sudaro veido tonikas su apelsinų žiedų vandeniu (100ml), morkų kūno aliejus (150ml) ir raminamasis veido serumas jautriai odai ( 30ml). Ši pakuotė pasižymi tonizuojančiomis, drėkinančiomis, jauninančiomis ir atstatančiomis savybėmis, todėl puikiai tinka odai paruošti ir atkurti po buvimo saulėje.

ALQVIMIA

"Après Soleil Pack" - tai visapusiškas odos priežiūros po buvimo saulėje sprendimas. Šią pakuotę sudaro trys pagrindiniai produktai: veido tonikas su apelsinų žiedų vandeniu(100ml), kūno aliejus su morkomis(150ml) ir raminamasis veido serumas jautriai odai(30ml).

Apelsinų žiedų vandens veido tonikas yra veido tonikas, ypač skirtas jaunai, jautriai ir riebiai odai. Šis tonikas tonizuoja, drėkina ir regeneruoja odą, taip pat pasižymi puikiu reguliuojamuoju poveikiu. Dėl natūralaus apelsinų žiedų vandens, gaunamo iš Šiaurės Afrikos, šis tonikas gaivina odą, tonizuoja ją ir ruošia kitam mūsų "Home Spa" veido grožio procedūros etapui. Tonikas taip pat padeda esant kuperozės atvejams, jo sudėtyje yra natūralios kilmės konservanto, apsaugančio produktą ir užtikrinančio jo stabilumą. Dėl būdingo apelsinų žiedų vandens aromato jis tampa dar malonesnis. Šis tonikas dermatologiškai patikrintas ir labai gerai dera su oda.

Morkų kūno aliejus - tai multivitamininis veido ir kūno aliejus, pasižymintis jauninamuoju, tonizuojamuoju ir įdegio suteikiančiu poveikiu, skirtas visų tipų odai, ypač senstančiai ir spuoguotai. Šis aliejus idealiai tinka deguonimi prisotintai odai paruošti prieš vasarą. Jame yra daug įvairių vitaminų, ypač A, B, C, D, E ir P, ir vertingas beta karotino šaltinis. Šie vitaminai suteikia odai elastingumo ir švelnumo, nepamirštant jų didelės jauninamosios galios. Morkų aliejus gaunamas vilgant augalinį aliejų per morkų minkštimą, kuriame yra nedidelis kiekis šio vertingo aliejaus. Morkų kūno aliejus gali būti naudojamas visam kūnui drėkinti ir maitinti, taip pat suteikti odai sveiką, įdegusią išvaizdą.

Serumas Calm yra jautriai odai skirtas veido serumas, pasižymintis raminamuoju ir raminamuoju poveikiu. Palaipsniui stiprina epidermį, taip neleisdamas jam pakisti. Šis serumas skirtas odai, kurios hidrolipidinis sluoksnis yra nepakankamas dėl staigių temperatūros pokyčių, streso, saulės ir taršos. Šie veiksniai labai nepalankūs šio tipo odai, kuriai būdingas kintantis paraudimas ir bendras diskomforto jausmas.

Naudojimas : Ylang Ylang valomąja emulsija.

Apelsinų žiedų vandens veido toniku vatos diskeliu ištepkite visą veidą ir kaklą, vengdami akių srities.

Tada ant veido ir kaklo užtepkite raminamąjį serumą ir švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers.

Galiausiai visą kūną patepkite morkų kūno aliejumi, daugiausia dėmesio skirdami labiausiai saulės veikiamoms vietoms.

Ši kasdienė priežiūros procedūra padės tonizuoti, drėkinti, regeneruoti ir apsaugoti odą po saulės poveikio, suteikiant jai atjaunėjusią ir sveiką išvaizdą. Nepamirškite dienos metu naudoti apsauginį kremą nuo saulės, kad ateityje išvengtumėte odos pažeidimų. Mėgaukitės švytinčia ir sveika oda su "Après Soleil" paketu!

Rinkinyje esančių produktų detalesnius aprašymus, naudojimą, sudėtį ir savybes galite rasti mūsų e-shop.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

Rinkinyje esančių produktų detalesnius aprašymus, naudojimą, sudėtį ir savybes galite rasti mūsų e-shop.

Komentarai (0)

Rekomenduojame