Atjauninantis naktinis serumas Rejuvenate Wellaging night serum ALQVIMIA

25,00 €

Šis serumas patogioje talpyklėlėje - puikus kelionių ir veido priežiūros priemonių krepšio palydovas. Mėgaukitės jo išskirtine formule bet kur ir atgaivinkite odą, kur tik norite.

Šis serumas su išskirtine jauninančia formule skirtas atgaivinti jūsų odą bet kada ir bet kur. Jo kruopščiai atrinkti ingredientai kartu kovoja su senėjimo požymiais ir suteikia odai švytėjimo bei atjaunėjimo.

Nepaisant kompaktiško dydžio, 5 ml "Rejuvenate" serumas pasižymi visais standartinės versijos privalumais. Lengva ir greitai įsigerianti tekstūra leidžia lengvai ir patogiai tepti, nepalikdama riebumo pojūčio ant odos.

ALQVIMIA

Šis serumas patogioje 5 ml talpyklėlėje - puikus kelionių ir veido priežiūros priemonių krepšio palydovas. Mėgaukitės jo išskirtine formule bet kur ir atgaivinkite odą, kur tik norite.

Šis serumas su išskirtine jauninančia formule skirtas atgaivinti jūsų odą bet kada ir bet kur. Jo kruopščiai atrinkti ingredientai kartu kovoja su senėjimo požymiais ir suteikia odai švytėjimo bei atjaunėjimo.

Nepaisant kompaktiško dydžio, 5 ml "Rejuvenate" serumas pasižymi visais standartinės versijos privalumais. Lengva ir greitai įsigerianti tekstūra leidžia lengvai ir patogiai tepti, nepalikdama riebumo pojūčio ant odos.

Šis produktas puikiai tinka kelionėms, savaitgalio išvykoms ar tiesiog tada, kai reikia odos priežiūros priemonių keliaujant. Nesvarbu, ar tyrinėjate miestą, ilsitės paplūdimyje, ar skrendate į naują vietą, jūsų oda nusipelno dėmesio, kurį gali suteikti šis serumas.

Keliaudami nesukelkite pavojaus savo odos priežiūros rutinai. Su 5 ml "Rejuvenate" serumu galėsite išlaikyti odą gaivią ir atjaunintą bet kur ir bet kada. Įsidėkite šį mažą lobį į savo kosmetinę ir pasiimkite su savimi grožį bei priežiūrą, kurios nusipelno jūsų oda.

Kartu su "Rejuvenate" kremu (*Klinikiniais tyrimais patikrinta) išgaukite liftingo efektą*.

IŠ ESMĖS GRAŽUS ATJAUNINANTIS SVEIKATINANTIS SERUMAS  TIKRAS GAMTOS LOBIS.

Ar esate pasiruošę atjauninti ir atgaivinti savo odą? Pristatome "Essentially Beautiful Rejuvenate" serumą - veido kosmetikos šedevrą patogioje 5 ml talpyklėlėje, kurią galima pasiimti bet kur.

Šis serumas pasižymi greitai įsigeriančia tekstūra, kuri slysta oda tarsi sausas aliejus, palikdama aksominį ir šilkinį pojūtį. Jo aromatas - tai pojūčių simfonija: citrusinių citrinų ir apelsinų natos, rafinuotas palisandro medžio kūnas ir egzotiškas smilkalų ir miros aliejinių dervų, sumišusių su pačiuliais, fonas.

Šio serumo formulė yra gamtos stebuklas. Jos sudėtyje yra natūralių veikliųjų medžiagų, kurios veikia kartu, kad atjaunintų jūsų odą per naktį. Iš Bidens pilosa, linų sėmenų ir medvilnės ekstraktų gautas bioretinolis veikia kaip "panašus į retinolį", užtikrinantis gerą senėjimo efektą ir apsaugą nuo fotosenėjimo.

Baltojo lubino ekstraktas skatina kolageno gamybą, gerina odos elastingumą ir iš naujo apibrėžia veido kontūrus. Be to, pirmojo spaudimo erškėtuogių, agurklės, kviečių gemalų ir jonažolės aliejai maitina ir regeneruoja odą, o natūralus tokoferolis veikia kaip antioksidantas.

Šio serumo naudojimas - tai nepakartojama juslinė patirtis. Lengva, švelni jo tekstūra greitai įsigeria, oda tampa šilkinė ir atgaivinta. Be to, užburiantis aromatas apgaubia jus geros savijautos jausmu.

Šis serumas ypač rekomenduojamas brandžiai odai, norinčiai švytinčios ir stangrios odos. Jis puikiai dera su mūsų "Essentially Beautiful" akių serumu, kad galėtumėte atlikti visapusišką sveikatingumo ritualą.

Kad apsaugotume šį lobį nuo saulės spindulių ir palengvintume jo perdirbimą, supakavome jį į nepermatomo stiklo pakuotę.

Atraskite tikrąjį savo odos grožį su "Essentially Beautiful Rejuvenate" serumu. Natūralių ingredientų ir kruopščių alcheminių formulių lobis, siūlantis puikų sprendimą, kuris iš karto suteikia jauninamąjį poveikį.

Naudojimas :  Įlašinkite reikiamą produkto kiekį lašintuvo pagalba į delną, sušvelninkite jį trindami abiem rankomis, kad geriau įsiskverbtų, ir kiekvieną vakarą švaria ir tonizuota oda švelniai masažuokite veido, kaklo ir dekoltė sritis

Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Išorinis naudojimas.

* Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys, atsirandantis dėl natūralių kremo sudedamųjų dalių, ir neturi įtakos produkto kokybei.

Talpa : 5ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : ROSA CANINA FRUIT OIL**, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL**, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, BIDENS PILOSA EXTRACT, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL, TOCOPHEROL, ANIBA ROSAEODORA WOOD OIL, BOSWELLIA CARTERII RESIN EXTRACT, COMMIPHORA MYRRHA OIL, LUPINUS ALBUS SEED EXTRACT, GLYCINE SOJA OIL, POGOSTEMON CABLIN LEAF EXTRACT, LECTIHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, BENZYL BENZOATE*, CITRAL*, GERANIOL*, LINALOOL*, LIMONENE*.  * Natūralūs eterinių aliejų komponentai ** Ekologiškai auginami ingredientai / Ekologiškos kilmės ingredientai

Komentarai (0)

Rekomenduojame