Ikrų terapijos kremas CAVIAR THERAPY FIRMING & REVITALIZING CREAM Maystar Skincare

58,00 €

Kremas su labai maistingu ikrų ekstraktu ir patvirtinančiu lengvą tekstūrą, neriebus. Atkuria, apsaugo ir užkerta kelią odos senėjimui.

Maystar Skincare
3640030

Ikrai – tai pilnas natūralių ir grynų jūros ekstraktų kompleksas, kurio pagrindas didelė amino rūgščių, struktūrinių peptidų, proteinų, svarbių riebiųjų rūgščių, mikroelementų ir jodo koncentracija. Tai ypač efektyvus odą regeneruojantis, taip pat stangrinantis poveikis. Šios linijos produktai skirti prabangiai ir intensyviai priežiūrai, kuri yra ypatinga dėl ypač malonios tekstūros ir naudingųjų veikliųjų medžiagų. Naujos formulės ir ypač malonios tekstūros. Stipraus regeneruojamojo poveikio kremas puikiai stangrina ir drėkina odą, atstato jos tonusą – oda pastebimai atjaunėja.

Ypač intensyviai procedūrai naudoti šį ikrų terapijos kremą kartu su ikrų ekstrakto kapsulėmis kiekvieną dieną.

Veikliosios medžiagos: Ikrų ekstraktas, Skualanas, Vitaminas E, Alaninas, Saulėgrąžų sėklų aliejus, Hialurono rūgštis, Alantoinas.

Naudojimas: Tepkite ryte ir (arba) vakare masažuodami veidą, kol visiškai įsigers.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 50 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: MAYSTAR S.L

INGREDIENTS : Hyaluronic Acid, Alantoin, Ultrahydrating Sugars, Bacillus Ferment, Beewax, Caviar Extract, HGROPLEX HHG, Lecithin, Retinol (Vitamin A), Sunflower Oil, Tocopherol (Vitamin E), Urea.

Komentarai (0)

Rekomenduojame