Apimtis regliuojantis kūno aliejus Shape Reducer body oil ALQVIMIA

64,00 €

"Reducing Body Oil" - tai kūno procedūra, skatinanti susikaupusių riebalų šalinimą. Drėkina, regeneruoja ir maitina odą, detoksikuoja audinius, suteikia jiems gyvybingumo ir pastebimai sumažina kūno apimtis.

The Reducing Body Oil" pagrindą sudaro migdolų aliejus, kuris suteikia audiniams elastingumo ir glotnumo, o epidermio lygmeniu pasižymi itin drėkinamuoju poveikiu. Formulę papildo citrinų, kadagių, kiparisų, pelargonijų, kedrų ir mėtų eterinių aliejų, kurių mažinamosios ir lipolitinės savybės sustiprinamos, sinergija.

ALQVIMIA

Skysčių susilaikymas yra viena iš pagrindinių padidėjusio silueto tūrio priežasčių. Išmintingai derinant "Reducing Body Oil" privalumus, galima išspręsti šią kaupimosi problemą, kurią jaučia daugelis moterų.

Tai lengvas, lengvai paskirstomas ir įsiskverbiantis kūno aliejus, kurį panaudojus oda lieka švelni ir aksominė. Sudarytas iš maitinamųjų aliejų sinergijos, kad dailintų figūrą, mažintų apimtis, palengvintų lokalizuotų riebalų mažinimą, stangrintų ir tonizuotų odą. Palaiko odos drėgnumą ir lygumą, užtikrina nuolatinį ląstelių atsinaujinimą. 100 % natūralus, be kafeino

Kūno aliejus "Reducing Body Oil" yra idealus produktas kovai su kūno apimčių pertekliumi, pasižymintis mažinančiu ir lipoliziniu poveikiu, padedantis stimuliuoti audinius. Gerina mikrocirkuliaciją ir skatina ląstelių atsinaujinimo mainus. Mažinantis, drėkinantis ir tonizuojantis poveikis. Kūno apimtis mažinančio aliejaus pagrindą sudaro migdolų aliejus, kuris suteikia audiniams elastingumo ir lygumo, pasižymi itin drėkinamuoju poveikiu epidermio lygmeniu. Formulę papildo citrinų, kadagių, kiparisų, pelargonijų, kedrų ir mėtų eterinių aliejų, kurių mažinamosios ir lipolitinės savybės produkte sustiprintos, sinergija.

Kūno aliejus "Reducing Body Oil" yra tinkama priemonė norintiems prarasti visos figūros apimtis. Jis veikia kartu su "Body Sculptor" serijos priemonėmis, nes pasižymi valomuoju poveikiu.

Naudojimas: Po maudynių vonioje arba po dušo su "Reducing" dušo žele švelniai masažuokite visą kūną. Prieš tai odą įtrinkite "Queen of Hungary" vandeniu. Procedūrą užbaigkite vakare naudodami "Shape Reductor Body Elixir" kūno eliksyrą.

Kad dar labiau padidintumėte apimčių sumažėjimą, rekomenduojame procedūrą papildyti "Body Sculptor Nutricosmetic Pearls" ir apsilankyti savo "Alqvimia" centro parduotuvėje "Store & Closest SPA", kur gausite specializuotas "Body Sculptor" procedūras iš mūsų specialistų rankų.

Migdolų augalinis aliejus : Drėkina ir apsaugo odą, taip pat mažina strijų susidarymą ir užkerta kelią jų atsiradimui. Tai geras antioksidantas, nes jo sudėtyje yra vitamino E.

Citrinų eterinis aliejus : Citrinų eterinis aliejus šalina smulkias dėmeles ir odos netobulumus, pasižymi dermoprotekciniu, regeneruojamuoju ir mažinamuoju poveikiu, labai naudingas detoksikacijos procedūrose dėl diuretinio poveikio.

Kadagių eterinis aliejus : Pasižymi apsauginiu poveikiu odos vientisumui, puikiai tinka celiulitui ir odai, kurią reikia valyti, gydyti.

Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Prieš naudodami suplakite. *Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių ir neturi jokios įtakos jo kokybei.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa: 150ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS STEM OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CEDRUS ATLANTICA BARK OIL**, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, LIMONENE*, CITRAL*,CITRONELLOL*, GERANIOL*, LINALOOL* * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai ** Con Ingredientes Procedentes de la Agricultura Ecológica / Su ekologiškos kilmės ingredientais.

Komentarai (0)

Rekomenduojame