Erškėtuogių sėklų aliejus Rosehip seed oil ALQVIMIA

84,49 €

100 % ekologiškas erškėtuogių sėklų aliejus, skirtas veidui, rankoms ir kūnui, pasižymi didele regeneruojamąja galia ir yra skirtas visų tipų odai, kuriai ypač reikalingas regeneracijos procesas, nes šis aliejus ne tik puikiai drėkina ir maitina, bet ir stangrina odą bei saugo nuo raukšlių.

Produkto sudėtyje yra tik grynas 100 % augalinės ir ekologiškos kilmės erškėtuogių aliejus ir gryniausių palmarozos, apelsinų, citrinų, pelargonijų ir rožmedžių eterinių aliejų, kurių regeneruojamosios, drėkinamosios ir dermoprotekcinės savybės sustiprina šio erškėtuogių aliejaus poveikį, siner

ALQVIMIA

Rožių aliejaus savybes lemia didelis kiekis nepakeičiamųjų riebalų rūgščių - kilnių medžiagų, būtinų tose srityse, kuriose daugėja naujų ląstelių, pvz., veido odoje.

Šio aliejaus panaudojimas ir pritaikymas - nuo pažeistų audinių regeneracijos (nudegimų, radioterapijos ar kitų procedūrų paveiktos odos gydymas...), priešlaikinio senėjimo linijų atsiradimo atitolinimo, negilių raukšlių panaikinimo ir jų susidarymo prevencijos iki odos dėmių mažinimo ir šalinimo. Be to, atlikti moksliniai aliejaus savybių tyrimai parodė, kad jis labai veiksmingai gydo tiek chirurginių operacijų, tiek nudegimų, tiek kitų ankstyvą odos senėjimą sukeliančių būklių randus.

Be poveikio išoriniams odos sluoksniams, erškėtuogių aliejus taip pat vitalizuoja vidinių sluoksnių ląsteles, atgaivina fibroblastus - ląsteles, gaminančias kolageną ir elastiną, atsakingus už odos stangrumą ir elastingumą.

Trumpai tariant, erškėtuogių aliejus veikia skirtinguose odos lygmenyse, suteikia odos paviršiui elastingumo ir minkštinamojo poveikio, ypač pagerina paviršiaus drėkinimą, nes veikia natūralų drėkinamąjį faktorių, sustiprina ir padaugina epidermyje esantį keramidų barjerą, sumažindamas vandens praradimą odoje, o dėl didelės skvarbos taip pat daro poveikį dermos pokyčiams, kurie skatina gilų odos srities, kurioje atsiranda raukšlių, drėkinimą. Kitaip tariant, erškėtuogės ypač pagerina bendrą odos drėkinimą, suaktyvindamos tris odos barjerus.

Naudojimas: Tepkite dieną ir naktį švelniai masažuodami norimą vietą. Galima tepti bet kurią kūno dalį. Tepkite ant veido po odos valymo ir tonizavimo. Venkite fotosenstančių UV spindulių arba saulės spindulių poveikio. Idealiai tinka regeneracijos procesams (randams, žaizdoms ir kt.), kuriems rekomenduojama naudoti kasdien, 50 % mišinį sumaišius su jonažolių aliejumi.

Įspėjimai: Laikykite vėsioje, sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginės šviesos vietoje, sandariai uždarytame inde su originaliu dangteliu. Vietinis naudojimas. Didina jautrumą šviesai.

* Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa: 60ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : ROSA MOSCHATA SEED OIL**, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LIMONENE*, GERANIOL*, LINALOOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, BENZYL BENZOATE*, FARNESOL*. * Natūralūs eterinių aliejų komponentai

** 99 % formulės ir ekologiškai užauginta / 99% de la fórmula y procedente de cultivo ecológico / 99% formulės ir ekologiškai užauginta

Komentarai (0)

Rekomenduojame