Levandų atpalaiduojantis kūno aliejus Lavender body oil ALQVIMIA

13,00 €

"ALQVIMIA Relaxing Lavender Body Oil" - tai augalinės kilmės žaliavų pagrindu sukurta formulė, kurios pagrindą sudaro saldžiųjų migdolų aliejus, suteikiantis odai elastingumo ir švelnumo. Jo derinys su galingu levandų eteriniu aliejumi suteikia atpalaiduojamąjį poveikį, padeda sumažinti stresą ir išsekimą, palengvina miegą ir apsaugo odą.

Citrinų, bergamočių, rozmarinų ir petitgrain eterinių aliejų sinergija sustiprina levandų savybes ir tonizuoja odą. Taip pat verta paminėti formulėje esančias levandas iš Prancūzijos Provanso ir ekologišką levandą iš Teruelio.

Unikalaus ingredientų derinio dėka šis kūno aliejus maitina, gaivina ir minkština odą, suteikia geros savijautos ir atsipalaidavimo pojūtį.

ALQVIMIA

ALQVIMIA atpalaiduojamasis levandų kūno aliejus yra pagamintas iš augalinės kilmės žaliavų, teikiančių išskirtinę naudą odai. Jo pagrindą sudaro saldžiųjų migdolų aliejus - Viduržemio jūros regiono augalinis aliejus, garsėjantis gebėjimu suteikti audiniams elastingumo ir švelnumo. Dėl savo sudėties, kurioje gausu oleino rūgšties ir sterolių, ypač beta-sitosterolio, šis aliejus taip pat pasižymi drėkinamosiomis, maitinamosiomis ir regeneruojamosiomis savybėmis. Jis idealiai tinka jautrios odos, kuriai reikia dėmesio ir drėkinimo, priežiūrai. Be to, kad saldžiųjų migdolų aliejus atlieka nešančiosios bazės funkciją atpalaiduojamuosiuose masažuose, jis suteikia malonų geros savijautos ir ramybės pojūtį levandų atpalaiduojamojo kūno aliejaus naudojimo metu ir po jo.

Šio kūno aliejaus formulė praturtinta atpalaiduojančių levandų eterinių aliejų mišiniu. Šis kruopštus derinys sukurtas atsižvelgiant į šių eterinių aliejų raminamąsias, atpalaiduojamąsias ir balansuojamąsias savybes, puoselėjančias odą ir suteikiančias aromatą, kuris naudojimo metu sukelia atsipalaidavimą ir gerą savijautą. Citrusinis ir gaivus viršus suteikiamas iš citrinų ir bergamočių eterinių aliejų, pripažintų dėl savo gebėjimo nuraminti, atpalaiduoti ir suteikti citrusinių vaisių džiaugsmo.

Prie jų pridėta petitgrain eterinių aliejų, kurie taip pat padeda nuraminti dvasią ir yra švelnūs odai, taip pat levandų ir levandų eterinių aliejų. Pastarieji plačiai žinomi dėl savo raminamųjų, balansuojančių ir harmonizuojančių savybių, padedančių atkurti pusiausvyrą ir nuraminti varginamą odą. Be to, išsiskiria gydomosiomis ir regeneracinėmis savybėmis. Šiame aliejuje naudojamos levandos yra iš Prancūzijos Provanso, laikomo labiausiai vertinamu ir kokybiškiausiu, o naudojamas ekologiškas levandinas auginamas Teruelio regione, palankioje šiai kultūrai vietovėje, kurioje gaunamas aukštos kokybės eterinis aliejus. Kad aromatų ir pojūčių sinergija būtų išbaigta, pridėta rozmarinų eterinio aliejaus, kuris dėl savo gaivumo ir tonizuojančių savybių pagerina odos išvaizdą.

Trumpai tariant, ALQVIMIA atpalaiduojančiame levandų kūno aliejuje derinamas saldžiųjų migdolų aliejus, žinomas dėl savo maitinamųjų ir regeneruojamųjų savybių, ir kruopščiai sumaišytas levandų, citrinų, bergamočių, petitgrainų, levandų ir rozmarinų eterinis aliejus. Šie natūralūs ingredientai veikia sinergiškai ir suteikia odai dermoprotekcinių, tonizuojančių ir atpalaiduojančių savybių. Šis kūno aliejus ne tik maitina ir gaivina odą, bet ir suteikia malonių pojūčių bei padeda atsipalaiduoti raumenims. Malonus aromatas skatina bendrą geros savijautos jausmą. Tiek profesionaliam naudojimui kabinos procedūroms, tiek asmeniniam naudojimui namuose.

ALQVIMIA Atpalaiduojamasis levandų kūno aliejus suteikia nepakartojamą patirtį ir išskirtinę odos priežiūrą.

Naudojimas:  Lavender body oil  reikia užtepti ant viso kūno, švelniai masažuojant į viršų. Tepkite po dušo ant švarios ir šiek tiek drėgnos odos. Rekomenduojama pirmiausia įtrinti odą kūno toniku, pavyzdžiui, rozmarinų alkoholiu arba Vengrijos karalienės vandeniu, kad produktas visiškai įsigertų.

*Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai nekeičia produkto kokybės.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LINALOOL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, LIMONENE*, GERANIOL*, CITRAL*, COUMARIN*, EUGENOL*. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai

Komentarai (0)

Rekomenduojame