Tonizuojantis terminis vanduo jautriai odai TONIFYING THERMAL WATER SENSITIVE Maystar Skincare

21,43 €

Minkštas terminis, bakteriologiškai švarus vandens losjonas, kuris subalansuoja natūralų odos pH, pasižymi raminančiomis ir jautrumą mažinančiomis savybėmis.

Maystar Skincare
3500020

Terminiame vandenyje gausu mineralų, pavyzdžiui, kalcio, cinko, vario ir geležies, nors jo cheminė sudėtis gali kisti priklausomai nuo to, kur jis išgaunamas.

Jis išgaunamas tiesiai iš žemės gelmių ir išpilstomas į butelius, kad būtų išsaugotos jo savybės, kurios labai vertinamos kosmetikoje. Jis gaivina, drėkina ir ramina. Dėl sudėtyje esančių mikroelementų stiprina natūralų odos barjerą. Jis apsaugo nuo elastingumo praradimo ir ankstyvo senėjimo. Naudingas sudirgimams malšinti. Jis gali padėti odai gyti ir atsinaujinti po plaukų šalinimo ar skutimosi. Atopinei odai gali būti naudingas jo raminamasis ir antipruritinis poveikis, ypač jei jis laikomas šaldytuve, kad būtų galima naudoti šviežią.

Jis taip pat rekomenduojamas makiažui įtvirtinti ir odos komfortui palaikyti. Tai taip pat puikus ingredientas kosmetikos priemonėse, kuriose vanduo pakeičiamas terminio šaltinio vandeniu.

Naudojimas: Purkškite ant veido, kaklo ir iškirptės taip dažnai, kaip reikia.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 200 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: MAYSTAR S.L

INGREDIENTS : Hyaluronic Acid, Thermal water, Ultrahydrating sugars, Boswellia Serrata, urea.

Komentarai (0)

Rekomenduojame