Prof. Radijo dažnis kartu su elektroporacija PHORMA CRV Phorma Beauty

"Phorma CRV" išnaudoja visą savo potencialą veido ir kūno procedūrose, suaktyvindama medžiagų apykaitos sistemą radijo dažnio ir elektroporacijos pagalba.

Phorma Beauty

"Phorma CRV" išnaudoja visą savo potencialą veido ir kūno procedūrose, suaktyvindama medžiagų apykaitos sistemą radijo dažnio ir elektroporacijos pagalba.

"Phorma CRV" antgaliai

Dvigubas bipolinis antgalis ir monopolinis veido antgalis

Radijo dažnis su 2 dvipoliais antgaliais, skirtais kūno procedūroms, ir monopoliniu antgaliu, skirtu veido procedūroms, leidžia realiuoju laiku pagerinti efektyvumą.

Tinkamai taikant atliekamas drenuojantis (gilus Voder), miorelaksacinis, raumenų ir limfotakos poveikis.

Jis naudojamas jungiamiesiems procesams, veikiantiems paciento laikyseną, pagreitinti ir greitai atkurti pusiausvyrą.

"Rigeneralux System" kraujagyslių 5°-39° antgalis

Šis antgalis - tai naujoviška technologija, leidžianti gauti kraujagyslių gydomąją gimnastiką, keičiant temperatūrą dėl elektrolitinio judėjimo endogeniniu ir egzogeniniu režimu. 39° temperatūrą galima reguliuoti naudojant "išmanųjį" radijo dažnį.

Impulsinio radijo dažnio ir termoelektrinės sistemos su Peltjė elementais kaitaliojimas leidžia sumažinti temperatūrą iki 5°.

Be to, biostimuliacijos kaitaliojimas su monochromatine šviesos dioda (raudona = 800 nm, mėlyna = 461 nm) kartu su pirmiau minėtomis technologijomis stimuliuoja audinius ir suteikia tonizuojantį poveikį.

Kilmės šalis: Italija

Gamintojas: Winform Medical Enginnering S.r.l.

Komentarai (0)

Rekomenduojame