Novatoriški kvepalai moterims Esprit de Parfum Sensuality ALQVIMIA

54,00 €

"Sensuality Esprit de Parfum" - tai gilūs ir novatoriški kvepalai, kurie pabrėžia moteriškumą ir jausmingumą. Citrusinės ir gėlių natos pažadina pojūčius, o medienos ir prieskonių esencijos sukuria šiltą ir jausmingą foną. Tai alcheminis kvapų eliksyras, skirtas padidinti moterų savivertę ir atkurti ryšį su moteriškumu bei magnetizmu. Atraskite naują grožio patirtį, kuri transformuoja jūsų emocijas ir kviečia užmegzti ryšį su savimi.

ALQVIMIA

"Sensuality Esprit de Parfum" - tai kur kas daugiau nei kvepalai; tai unikali juslinė patirtis, kuri pažadina jūsų pojūčius ir sujungia jus su vidiniu magnetizmu. Šie gilūs ir revoliuciniai kvepalai sukurti siekiant sustiprinti šiuolaikinės moters moteriškumą ir jausmingumą.

Kvapo natos : 

Išleidžiant " Sensuality Esprit de Parfum" apakina citrusinių vaisių ir žolelių mišiniu, kurį sudaro citrina, apelsinas, mandarinas, bergamotė, petitgrainas ir palmaroza. Širdį sudaro egzotiškos gėlių esencijos, tokios kaip jazminų absoliutas, pelargonijos iš Egipto, ylang-ylang žiedai iš Indonezijos, neroli iš Maroko ir brangioji bulgarų rožė. Kvepalų pagrindą puošia jausminga šiluma, kurią suteikia medienos ir prieskoninės palisandro, sandalmedžio ir kalendros esencijos.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI: 

Tarp svarbiausių sudedamųjų dalių yra:

  • Jazminai: Jazminai yra vienas jausmingiausių ir afrodiziakalių eterinių aliejų.
  • Bulgarijos rožės: Šis eterinis aliejus distiliuojamas tradiciniais metodais, kad būtų išsaugotos jo nepaprastos savybės ir ypatybės.
  • Neroli: Neroli žiedų švelnus aromatas siejamas su tyrumu ir padeda susidoroti su emocinėmis traumomis.
  • Pelargonijos: Egipto pelargonijos pripažintos dėl savo gebėjimo stiprinti pusiausvyrą ir džiaugsmą. 

     ETERINIŲ ALIEJŲ KONCENTRACIJA :

    Esprit de Parfum nuo Eau de Cologne skiriasi tuo, kad jame yra didesnė eterinių aliejų koncentracija, kuri suteikia intensyvesnį ir stipresnį kvapą. Šiame gaminyje naudojami eteriniai aliejai yra chemotipai, kad būtų galima geriau suprasti jų gydomąsias savybes ir naudą.

    Sensuality Esprit de Parfum yra ne tik intensyvus kvapas, bet ir priemonė moterų savigarbai didinti ir jausmingumui žadinti. Tai grožio patirtis, kuri atkuria ryšį su kiekvienos moters magnetizmu ir moteriškumu. Šie kvepalai sukurti specialiai šiuolaikinei moteriai, juose gausu natūralių ir chemizuotų eterinių aliejų, kurie veikia tiek kvapo, tiek emociniu ir dvasiniu lygmeniu.

    Patirkite Yin poliariškumą su " Sensuality Esprit de Parfum" ir sužinokite, kaip ypatingu būdu nusiteikti savo moteriškai energijai. Šie kvepalai puikiai papildo Seductie Man Esprit de Parfum, sukurdami harmoningą Yin ir Yang pusiausvyrą jūsų kasdieniame gyvenime.

Naudojimas: Purkškite už ausų lezgelių ir ant vidinės riešų pusės, kad pajustumėte kvapą. Kad kvapas būtų dar stipresnis, purkškite nuo viršugalvio ir leiskite lašeliams kristi kaip aromatingam lietui. Taip taip pat pakvėpinsite plaukus ir drabužius.

Naudokite "Sensuality Esprit de Parfum" paklodėms kvepinti arba ypatinga proga išpurkškite miegamojo atmosferą.

Talpa : 10 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : ALCOHOL DENAT., LIMONENE*, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER DISTILLATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, LINALOOL*, JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, CITRUS LIMON PEEL OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUS NOBILIS EXTRACT / OIL, DIPTERYX ODORATA BEAN EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL, STYRAX BENZOIN RESIN EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, ANIBA ROSAEODORA WOOD EXTRACT, CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL, SANTALUM AUSTROCALEDONICUM WOOD OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERIN, CITRIC ACID, ETHYL LAUROYL ARGINATE HCL, GERANIOL*, BENZYL BENZOATE*, CITRONELLOL*, GAMMA-TERPINENE*, CITRAL*, EUGENOL*, BENZYL SALICYLATE*, FARNESOL*, BENZYL ALCOHOL*, ISOEUGENOL*, ALPHA-TERPINENE*, TERPINOLENE* FUROCOUMARINS*. *Componentes naturales de los aceites esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame