Vyriški kvepalai Seductive Man Esprit de Parfum ALQVIMIA

54,00 €

"Seductive Man Esprit de Parfum" - tai gilūs ir novatoriški vyriški kvepalai, kuriuose susipina didelės koncentracijos stiprūs eteriniai aliejai ir kvapiosios sandalmedžio, kardamono ir kmynų natos. Šiais unikaliais kvepalais siekiama atkurti ryšį su magnetizmu, traukos galia ir vyriškumu. Jo natos apima citrusinius vaisius, prieskonius ir medieną, kurie sukuria užburiančią juslinę patirtį. Be to, šie kvepalai yra aromaterapinių savybių turintis grožio produktas, padedantis didinti gundymą, stiprinti jausmingumą ir skatinti vidinę ramybę, ir visa tai - aukštos kokybės pakuotėje.

ALQVIMIA

"Seductive Man Esprit de Parfum" - tai novatoriški vyriški kvepalai, suteikiantys nepakartojamą ir užburiantį kvapą. Jo formulėje yra didelė koncentracija galingų, kruopščiai atrinktų eterinių aliejų, kurie derinami su sandalmedžio, kardamono ir kmynų kvapo natomis. Šie kvepalai sukurti siekiant atkurti ryšį su magnetizmu, traukos galia ir vyriškumu.

Sudėtinga šių kvepalų kompozicija prasideda citrusinėmis viršutinėmis natomis, kurias suteikia citrinų, apelsinų, bergamočių ir citrinžolių kvapai. Šios natos persipina su prieskoniais, kuriuos suteikia pipirai, kmynai, kardamonas, imbieras, kamparas ir muskato riešutas. Kvapo širdyje juntamas gaivus gėlių aromatas, kurį suteikia neroli, subalansuotas prieskoninių ir medinių pačiulų ir gvazdikėlių natų. Vetiverijos eterinis aliejus suteikia medienos ir žemės atspalvį, o sandalmedis ir vanilė papildo kompoziciją šiltomis, egzotiškomis ir pikantiškomis natomis.

"Seductive Man Esprit de Parfum" yra ne tik kvepalai, bet ir grožio priemonė, turinti specifinių aromaterapinių savybių, skirta vyrams. Sandalmedžio eterinis aliejus, kilęs iš Naujosios Kaledonijos ir įvairiose kultūrose laikomas šventu, atpalaiduoja įtampą ir suteikia emocinę pusiausvyrą. Vetiverijos padeda sujungti kūną ir protą, skatina išmintį ir dvasinį augimą bei didina savivertę. Stimuliuojantis kardamonas stiprina gyvybinę ir seksualinę energiją, o žemės aromato pačiuliai suteikia energijos ir drąsos.

Šių kvepalų pagrindą sudaro natūralios kilmės alkoholis, bulgariškas rožių vanduo ir apelsinų žiedų vanduo, kuriuos papildo eterinių aliejų, tokių kaip pačiulių, kmynų, muskatų, vanilės, gvazdikėlių, sandalmedžio, vetiverijos, kardamono, imbiero, juodųjų pipirų, kamparo, citrinų, apelsinų, citrinžolių, nerolių ir bergamočių, sinergija. 

Seductive Man Esprit de Parfum - tai unikalus vyriškas aromatas, kuriame susipina prieskonių ir medienos trauka su aromaterapinėmis savybėmis, skatinančiomis gundymą, jausmingumą, vidinę ramybę ir emocinį bei dvasinį ryšį. Šie kvepalai, sukurti specialiai vyrams, suteikia išskirtinę juslinę ir emocinę patirtį ir puikiai papildo vyriškos energijos tyrinėjimą.

Naudojimas: Užtepkite už ausų lezgelių ir ant riešų, kad užuostumėte kvapą.Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Įspėjimai : Degus produktas. Panaudoję gaminį, nelaikykite jo saulėje ar kituose ultravioletinių spindulių šaltiniuose. Venkite sąlyčio su akimis ir kitomis jautriomis vietomis. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos. 

* Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių ir neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa : 10 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : ALCOHOL DENAT., LIMONENE*, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER DISTILLATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, ELETTARIA CARDAMOMUM SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CINNAMOMUM CAMPHORA LINALOOLIFERUM LEAF OIL, CUMINUM CYMINUM SEED OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, POGOSTEMON CABLIN EXTRACT, SANTALUM AUSTROCALEDONICUM WOOD OIL, DIPTERYX ODORATA BEAN EXTRACT, MYRISTICA FRAGRANS EXTRACT, PIPER NIGRUM FRUIT OIL, STYRAX BENZOIN RESIN EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, GLYCERIN, ETHYL LAUROYL ARGINATE HCl, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, CITRAL*, LINALOOL*, EUGENOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, GAMMA-TERPINENE*, ALPHA-TERPINENE*, ISOEUGENOL*, SAFROLE*, TERPINOLENE*, 3-CARENE*, FARNESOL*, CINNAMYL ALCOHOL*, HYDROXYCITRONELLAL*, METHYLEUGENOL*, COUMARIN, FUROCOUMARINS*. *Componentes naturales de los aceites esenciales/ Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame