CLASSIC COLLECTION Nišiniai kvepalai KAJAL EDP Kajal Parfumes Paris

210,00 €

"Kajal " yra pirmasis "Kajal Perfumes" kvepalų aromatas, todėl tai yra specifinis firminis prekės ženklo kvapas. Jį įkvėpė moters idealaus grožio suvokimas   - ir magiškas, ir kartu santūrus. Šiame parfumerijos vandenėlyje dera gėlių elegancija ir Rytų pasaulio paslaptingumas. Prieš paragaudami šio išskirtinio derinio, mūsų šnerves užguls citrusinių vaisių trio - Amalfio citrinos, mandarino ir Kalabrijos bergamotės. Tačiau tikrieji šios istorijos herojai yra aksominė rožė ir pudrinis irisas. Jos sukuria rafinuotą gėlių kompozicijos branduolį. Šis aromatas nekrykštauja, jo stiprybė slypi santūriame prašmatnume, kurį pagilina romo tonka pupelių natos, saldus ambros ir vanilės duetas, atpalaiduojantys sandalmedžio garsai ir itin moteriškas muskusas. " Kajal"  yra elegancijos sinonimas! 

Kajal

Aštuonių geriausiai parduodamų vieno garsiausių pasaulyje parfumerių sukurtų kvepalų kolekcija: Christian Carbonnell, Rosendo Mateu, Mark Buxton ir Rania Jounaeh. Klasikinės kolekcijos kompozicijos yra labai šiuolaikiškos. Buteliukai išlaikė rytietišką charakterį, o patys kvepalai neabejotinai labiau europietiški. Dažnai pasirenkami kaip dovana, mūsų topų iš topas.

"Kajal"  yra pirmasis "Kajal Perfumes" kvepalų aromatas, todėl tai yra specifinis firminis prekės ženklo kvapas. Jį įkvėpė moters idealaus grožio suvokimas - ir magiškas, ir kartu santūrus. Šiame Christian Carbonnel parfumerijos vandenėlyje dera gėlių elegancija ir Rytų pasaulio paslaptingumas. Prieš paragaudami šio išskirtinio derinio, mūsų šnerves užguls citrusinių vaisių trio - Amalfio citrinos, mandarino ir Kalabrijos bergamotės. Tačiau tikrieji šios istorijos herojai yra aksominė rožė ir pudrinis irisas. Jos sukuria rafinuotą gėlių kompozicijos branduolį. Šis aromatas nekrykštauja, jo stiprybė slypi santūriame prašmatnume, kurį pagilina romo tonka pupelių natos, saldus ambros ir vanilės duetas, atpalaiduojantys sandalmedžio garsai ir itin moteriškas muskusas. Vienas žvilgsnis ir viskas aišku: "Kajal" yra elegancijos sinonimas! 

Viršutinės natos: Amalfio citrina, Kalabrijos bergamotė ir mandarinas.

Širdies natos: Širdies natos: gėlių širdyje išryškėja turkiška rožė, iš pradžių nedrąsi, bet pamažu įsilieja į aromatą; rožę lydi orriso natos.

Pagrindo natos: Kvapo pagrindo natose Kajal dvelkia muskuso ir gintaro seksualumu. Jos dvelkia Madagaskaro vanile, tonka pupelėmis ir Mysore sandalmedžio medienos natomis.

Unisex

Naudojimas:  Purškite kvapą ant pulsuojančių vietų: kaklo, dekoltė, riešų ir vidinių alkūnių.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 100ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Prancūzija

Gamintojas: KAJAL PARFUMES PARIS

Komentarai (0)

Rekomenduojame