WARDÉ COLLECTION Nišiniai kvepalai YASMINA EDP Kajal Parfumes Paris

210,00 €

YASMINA tik iš pažiūros išsiskiria nekaltu pakuotės baltumu. Iš tikrųjų jis sukurtas neįtikėtinai drąsiu kontrastu. Balta spalva simbolizuoja gėlinį kompozicijos aspektą - o jis - kaip rodo pavadinimas - yra sodrus jazminas.Tačiau greitai atrandame ir kitą Yasmina veidą - gryną, gyvulinę odą. Tikrai drąsus ir originalus derinys! Viršutinėse natose taip pat žaidžia du prieskoniai - kardamonas ir šafranas - pastarasis, sukurtas odos akordams pagražinti. Be jazminų, čia taip pat skleidžiasi saulėtasis ylang ylang, aksominis irisas ir - dėmesio! - stiklinė kokybiško viskio.  Už gilumą atsakinga nepriekaištinga vanilės, pačiulių ir tonka pupelių trijulė. Yasmina nėra saldi ir tik pirmą kartą prisilietus maloniai kvepia baltomis gėlėmis. Iš tiesų tai drąsi ir stipri odinė kompozicija.

Kajal

"Warde" kolekcija - tai neįtikėtinai elegantiška kolekcija, sukurta kaip duoklė moterims. Ją įkvėpė augalų pasaulis, suteikiantis kasdieniam gyvenimui kitą dimensiją. Nesvarbu, ar tai bus rožė, krokusas, jazminas, ar magnolija, būtent gėlės padaro viską, kas mus supa, gražesniu. Kvepaluose jos įgauna dar daugiau gilumo ir charakterio.

Šis Eau de Parfum tik iš pažiūros išsiskiria nekaltu pakuotės baltumu. Iš tikrųjų jis sukurtas neįtikėtinai drąsiu kontrastu. Balta spalva simbolizuoja gėlinį kompozicijos aspektą, o jis - kaip rodo pavadinimas - yra sodrus jazminas. Tačiau greitai atrandame ir kitą Yasmina veidą - gryną, gyvulinę odą. Tikrai drąsus ir originalus derinys! Viršutinėse natose taip pat žaidžia du prieskoniai - kardamonas ir šafranas - pastarasis, sukurtas odos akordams pagražinti. Be jazminų, kurie neabejotinai atlieka pagrindinį vaidmenį tarp gėlių, čia taip pat skleidžiasi saulėtasis ylang ylang, aksominis irisas ir - dėmesio! - stiklinė kokybiško viskio. Ar dar kas nors abejoja, kad šis aromatas turi šansų užkariauti ne tik moterų širdis? Už gilumą atsakinga nepriekaištinga vanilės, pačiulių ir tonka pupelių trijulė. Yasmina nėra saldi ir tik pirmą kartą prisilietus maloniai kvepia baltomis gėlėmis. Iš tiesų tai drąsi ir stipri odinė kompozicija. Retybė šio ingrediento mėgėjams.

Viršutinės natos: Kardamonas, šafranas, rožė

Širdies natos: jazminai, orrisas, oda, viskis

Bazinės natos: Pačulijos, tonka pupelės, vanilė.

Unisex

Naudojimas:  Purškite kvapą ant pulsuojančių vietų: kaklo, dekoltė, riešų ir vidinių alkūnių.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 100ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Prancūzija

Gamintojas: KAJAL PARFUMES PARIS

Komentarai (0)

Rekomenduojame