Mineralų sferos Kristalų namai

70,00 €

Mineralų sferos

Įpakavimą galite pasirinti ( dėžutėje arba maišelyje).

Kristalų namai

Lazuritas yra vienas populiariausių akmenų, naudotų nuo pat žmonijos istorijos pradžios. Senovėje jis buvo labiausiai vertinamas dėl savo gražios spalvos. Jo pavadinimas kilęs iš lotyniško žodžio lapis kuris reiškia akmuo ir persų kalbos lazavard kuris reiškia mėlynas. Tai uoliena sudaryta iš daugelio mineralų, daugiausia lazurito, sodalito, kalcito ir pirito (dėka pirito priemaišų lazuritas vietomis žiba aukso spalva).

Tai puikus akmuo vadovams, žurnalistams ir psichologams, skatinantis išmintį ir gerus bei praktiškus sprendimus. Lazuritas galingas kristalas padedantis suaktyvinti aukštesnįjį protą ir stiprinantis intelektinius gebėjimus. Jis skatina žinių, tiesos ir supratimo troškimą bei padeda mokytis. Padeda gerinti atmintį. Skatina dvasios sąžiningumą, sakytinį ir rašytinį žodį. Taip pat, tai ir draugystės akmuo kuris atnešą harmoniją santykiuose. Jis padeda susikalbėti su temperamentingais paaugliais ir vaikais sergančiais autizmu bei dėmesio stokos sutrikimu. Lazuritas pritraukia ir viešą sėkmę ypač pasirodymu metu, todėl patartina jį nešiotis su savimi. Darbo vietoje pritraukia paaukštinimą, sekmę bei ilgalaikį pripažinimą. Jo gydomosios savybės gali padėti išlaikyti fizinę, emocinę bei dvasinę pusiausvyrą. Tai labai tinkamas akmuo būtent čakrų subalansavimui meditacijos metu. Lazuritas padeda atskleisti vidinę tiesą ir skatina savimonę bei kitų žmonių priėmimą. Padeda sumažinti nepatogius jausmus ir nuslopinti pyktį, skatina saviraišką, skatina kompromisus.

Poveikis kūnui: Gerina miegą, gydančiai veikia nervų sistemą, malšina astmos priepuolius, gerina regėjimą, imuninę sistemą. Mažina skausmus ir kraujo spaudimą. Gydančiai veikia sergant epilepsija, padeda sureguliuoti menstruacijų ciklą.

Astrologija: tinkamiausias jaučiams, mergelėms, svarstyklėms ir šauliams.Čakra: trečioji akis, gerklė

Vibracija: 8

Kilmės šalis: ES

Gamintojas : UAB Domus crystallina

Selenitas gamtoje yra randamas bespalvis, baltos, geltonos, mėlynos, rudos, pilkos ir blyškiai rožinės spalvos. Dar žinomas kaip Dievybės akmuo. Selenito pavadinimas kilo iš graikų mėnulio deivės Selenės. Šis kristalas padeda suvokti vidinę jėgą ir tai įgyti daugiau pasitikėjimo savimi. Selenito pagalba žmogus pasidaro tvirtesnis, labiau pasitiki savo jėgomis ir be didelių pastangų gali sėkmingai pasiekti materialinės gerovės bei palankios karjeros.

Selenitas palaiko ryšį tarp mūsų sąmonės ir pasąmonės, todėl jis itin svarbus pagalbininkas sunkiais gyvenimo momentais arba sprendžiant sudėtingą problemą. Meditacijos metu padeda susikoncentruoti ir nuraminti protą, dirbant su selenitu būtina įsižeminti. Šis kristalas suaktyvina dvasinį gyvenimą ir praturtina jį. Tai idealus akmuo paspartinti dvasiniam augimui, nes padeda užmegzti ryšį su dvasiniais vedliais, aukštesniuoju intelektu ir angelais sargais. Selenitas suteikia proto aiškumo, ramina, suteikia harmonijos jausmą, traukia sėkmę, bet tuo pačiu ir apsaugo nuo negandų. Selenito pagalba galima išvalyti kitus kristalus.

Poveikis kūnui: gydo stuburo negalavimus, šalina blogą energiją, kūno raumenys tampa elastingesni, sustiprina organizmą po sunkių vėžinių susirgimų.

Astrologija: tinkamiausias jaučiams

Čakra: visos čakros

Vibracija: 5

Kilmės šalis: ES

Gamintojas : UAB Domus crystallina

Komentarai (0)