Čakras balansuojantis mineralų rinkinys Kristalų namai

40,00 €
Energija – svarbiausias gyvenimo variklis, padedantis siekti tikslų. Vietos kuriose jos kaupiasi vadinamos čakromis arba energijos centrais. Žodis „čakra“ išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „ratą“. Rytų filosofijoje čakros poetiškai prilyginamos lotoso žiedui, kuris simbolizuoja dvasios ir kūno tyrumą.
 
Kiekviena čakra turi savo funkciją ir yra siejama su tam tikra kūno sritimi, su nerviniais rezginiais, charakterio savybėmis, emocijomis. Tai mūsų sielos žinios. Apvalius kūną ir protą mes plečiame savo sąmonę, čakros greičiau bunda, padeda žmogui atsiskleisti. Kūnas funkcionuoja harmoningai.
Skirtingų spalvų ir savybių natūralūs akmenys padės pajusti savo septynis būties centrus (čakras), atsipalaiduoti, susibalansuoti tiek viduje, tiek išorėje, įgerti trūkstamų jums savybių, apsivalyti.
Kristalų namai
Energija – svarbiausias gyvenimo variklis, padedantis siekti tikslų. Vietos kuriose jos kaupiasi vadinamos čakromis arba energijos centrais. Žodis „čakra“ išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „ratą“. Rytų filosofijoje čakros poetiškai prilyginamos lotoso žiedui, kuris simbolizuoja dvasios ir kūno tyrumą.
 
Kiekviena čakra turi savo funkciją, ir yra siejama su tam tikra kūno sritimi, su nerviniais rezginiais, liaukomis, charakterio savybėmis, emocijomis. Tai mūsų sielos žinios. Apvalius kūną ir protą mes plečiame savo sąmonę, čakros greičiau bunda, padeda žmogui atsiskleisti. Kūnas funkcionuoja harmoningai.
Skirtingų spalvų ir savybių natūralūs akmenys padės pajusti savo septynis būties centrus (čakras), atsipalaiduoti ir susibalansuoti tiek viduje, tiek išorėje, įgerti trūkstamų jums savybių, apsivalyti.

Rinkinį sudaro: Juodasis turmalinas, kerneolis, kalcitas,  rožinis kvarcas, akvamarinas, sodalitas, ametistas.

Juodasis turmalinas yra vienas iš galingiausių kristalų, apsaugančių ir pašalinančių neigiamą energiją. Vienas iš daugelio juodojo turmalino privalumų yra tai, kad jis padeda nustatyti energetinę ribą tarp jūsų ir kitų, kad neįsileistumėte nepageidaujamos energijos. Nesvarbu, ar esate empatas, linkęs perimti neigiamą kitų energiją, ar dėl tam tikrų įvykių savo gyvenime ypač jautriai reaguojate į kitų žmonių nuotaikas, investavimas į juodojį turmaliną yra investicija į dvasinį saugumą.
Karneolis -  kristalas, garsėjantis kaip vakarėlio siela, yra gyvybingas – pradedant ​​jo spalva ir baigiant energija. Jei jaučiatės užstrigę rutinoje ar nuobodžiaujate, karneolis turi tos energijos, kurią norite pakviesti į savo gyvenimą. 

Žinomas kaip stiprinantis aistrą akmuo, karneolis padeda suaktyvinti jūsų gyvybines jėgas ir skleidžia kūrybingumą. Nesvarbu, ar jums reikia įnešti jėgų į asmeninį, darbinį ar kūrybinį gyvenimą, karneolis suteiks gyvybinės energijos, reikalingos teigiamiems pokyčiams skatinti. Naudokite jį, kai išbandoma jūsų savigarba ar pasitikėjimas savimi.

Aktyvuodamas bazines ir sakralines čakras, karneolis apsaugo jus nuo pernelyg aktyvaus proto darbo ir atkuria ryšį su jūsų instinktais. Tai puikus kristalas žmonėms, dirbantiems kūrybinėse srityse ir tiems, kuriems reikia drąsios, motyvuojančios karneolio energijos.
Stulbinančio grožio ir funkcionalus 
Kalcitas padeda realizuoti save, skatina dvasinį vystymąsi. Stiprina atmintį, pasitikėjimą savimi, savo pozicijos laikymąsi, padeda susikaupti, kontroliuoti emocijas, suteikia drąsos būti savimi, skatina stabilumą, pastovumą, viltį, pasitikėjimą ir valią. Kalcitas padeda augti ir vystytis asmenybei, tobulėti, žadina talentus padeda įgyvendinti idėjas, padeda gyventi „čia ir dabar“, padeda išsilaisvinti nuo stiprių materialių prisirišimų, suveda dvasią ir materiją.
Žvelkite į pasaulį pro rožinius akinius pasitelkdami besąlygišką rožinio kvarco kristalų meilę. Šis kristalas veikia kaip švelnus priminimas, kad visų pirma reikia mylėti ir puoselėti save patį. Darbas su rožiniu kvarcu atveria širdį visų rūšių meilei: meilei sau, šeimai, draugams, antrai pusei ir dar daugiau.
Akvamarino kristalas rezonuoja su raminančia vandednyno energija, padėdamas susijungti su natūralia vandens stichijos energija ir dvasia. Akvamarinas yra vertinamas kaip jaunystės ir amžinos laimės simbolis.

Akvamarinas padeda išvalyti protą ir subalansuoti emocijas. Jis apsupa raminančia energija, kuri padeda sukurti pusiausvyrą asmeniniame gyvenime. Akvamarinas naramina pernelyg aktyvų protą, todėl jis idealiai tinka stresui mažinti ir meditacijai. 

Akvamarino kristalai taip pat gali būti naudojami gyvenime siekiant geros sveikatos, sėkmės ir meilės. Jie padeda suderinti visas čakras ir energijos centrus, sustiprina jūsų aurą ir žodinę išraišką. Akvamarinas suteikia drąsos ir vidinės jėgos, kas gali padėti atsikratyti bet kokių senų, emocinių problemų, ypač tų, kurios trukdo judėti į priekį. Gydomosios akvamarino savybės padeda atsikratyti pyktčio ir eiti link teigiamų pokyčių savo gyvenime.
Sodalitas užkuria pokalbį dvejomis prasmėmis: skatina kalbėti apie jo unikalią išvaizdą, bet taip pat, dėl gilaus ryšio su gerklės čakra, skatina aiškų bendravimą ir minčių raišką. Tai suteikia stiprų saviraiškos talentą, kad galėtumėte tiksliai pasakyti tai, ką norite, be dviprasmybių ar pavojaus būti nesuprasti. Sodalitas nori padėti jums geriau bendrauti, tačiau didžiulė sėkmingo bendravimo dalis yra gebėjimas iš tikrųjų klausytis.
Ametistas yra mūsų gelbėtojas tomis dienomis, kai jaučiame spaudimą ir atrodo, kad viskas klostosi negerai. Jis suteikia aiškumo jausmą, atpalaiduoja protą, padeda rasti streso priežastis. Šis kristalas gali mums padėti sumažinti nerimą ir pritraukti pozityvias vibracijas.


Kilmės šalis: Lietuva

Gamintojas : UAB Domus crystallina 

Komentarai (0)