Kompaktinė pudra UVP 50 + INNO-DERMA® EPIGEN COVERAGE UVP 50+ Innoaesthetics

50,00 €

.Naujoji "EPIGEN Coverage UVP 50+" versija ne tik patobulinta, kad geriau apsaugotų odą, bet ir įgauna kompaktinio makiažo pagrindo su pagalvėle pavidalą - pažangiausią grožio technologiją, kurią dievina visi makiažo mėgėjai visame pasaulyje.

INNOAESTHETICS
2802

Naujoji "EPIGEN Coverage UVP 50+" versija ne tik patobulinta, kad geriau apsaugotų odą, bet ir įgauna kompaktinio makiažo pagrindo su pagalvėle pavidalą - pažangiausią grožio technologiją, kurią dievina visi makiažo mėgėjai visame pasaulyje.

 

"Innoaesthetics" tyrimų ir plėtros skyrių sudaro įvairių sričių specialistų komanda, kuri nuolat dirba kurdama naujas formules ir tobulindama jau esamas, papildydama jas naujausiomis technologijomis. Epigen linijos vadovė Maria Sala neseniai pakeitė "Epigen Coverage" formulę, kad sustiprintų apsaugines ir drėkinamąsias savybes. Be to, ji pridėjo pagalvėlių technologiją, kad būtų lengviau tepti ir, jos pačios žodžiais tariant, būtų vientisesnis ir labiau rausvas padengimas: "Kompaktinė pagalvėlė" yra akivaizdžiai geriausia šių dienų rinkoje naudojama makiažo pagrindų technologija, todėl negalėjau ilgiau laukti, kol galėsiu ją naudoti mūsų pagrindiniam makiažo pagrindui".

Naudojimas: Tepti ant sausos odos plonu, tolygiu sluoksniu. Pakartotinai tepti 2 – 3 kartus per dieną. 

 

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa: 14g

 

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: CEO Mr. Fernando Bouffard Fita

INGREDIENTS

Komentarai (0)

Rekomenduojame